User comments on ISPs
  >> AAISP


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User dethadol
(regular) Wed 30-May-12 10:11:49
Print Post

Colour change on stats page


[link to this post]
 
My usage stats page has a panel along the top where it shows my name, phone number, RAS etc. This panel has always been coloured green but overnight this has changed to orange. Does anyone know the reason for this?
Standard User ARD
(knowledge is power) Wed 30-May-12 11:05:12
Print Post

Re: Colour change on stats page


[re: dethadol] [link to this post]
 
Exactly the same thing happpened to me in the course of the night: green-amber. I also woke to find I'd been without sync for two lengthy periods during the night.

EDIT: Just emailed support.

Edited by ARD (Wed 30-May-12 11:32:49)

Standard User dethadol
(regular) Wed 30-May-12 12:55:46
Print Post

Re: Colour change on stats page


[re: ARD] [link to this post]
 
Me too

Thanks ARD


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User ARD
(knowledge is power) Wed 30-May-12 13:49:16
Print Post

Re: Colour change on stats page


[re: dethadol] [link to this post]
 
In reply to a post by dethadol:
Me too


You too? Do you mean you line lost sync or you've contacted support regarding the green-amber change on the graph? It's worth a tweet if TS don't reply...but AAISP are usually quick to respond.
Standard User dethadol
(regular) Wed 30-May-12 13:56:03
Print Post

Re: Colour change on stats page


[re: ARD] [link to this post]
 
Both.

My line has lost sync several times since the Edinburgh outage on 24th May.
Standard User ARD
(knowledge is power) Wed 30-May-12 19:33:33
Print Post

Re: Colour change on stats page


[re: dethadol] [link to this post]
 
Apparently, there was a BT issue to do with my connection. Exchange or RAS I don't know. My graph bar is green again and the graph notes up to date. I hope the same is true for you smile
Standard User dethadol
(regular) Wed 30-May-12 20:39:06
Print Post

Re: Colour change on stats page


[re: ARD] [link to this post]
 
Yes thanks, its all back to normal now.

Regards
Standard User pete_thomson
(fountain of knowledge) Wed 30-May-12 21:14:43
Print Post

Re: Colour change on stats page


[re: dethadol] [link to this post]
 
Yes, it mean your LNS didn't pick up your login 100%..... up side of this is that you will have no usage showing for that period.

I checked mine and it appears that from the power outage in Maidenhead last night about 22:10 until they forced an LNS kill today at about 18:45 I had no usage stats either.

Was
Virgin Media 50Mb/s
53.34Mb/s - 1.65Mb/s - 29ms @ 24/05/2011
http://speedtest.net/result/1310626245.png

Now
Andrews & Arnold
3.48Mb/s - 0.91Mb/s - 27ms
http://speedtest.net/result/1940826652.png
Standard User dethadol
(regular) Wed 30-May-12 23:55:35
Print Post

Re: Colour change on stats page


[re: pete_thomson] [link to this post]
 
Thanks, that makes sense.

Unfortunately my TP-Link router doesn't reconnect after an LNS switch and so I was offline from 18:45 until 20:15 when I rebooted the router and then the panel had turned green.

All is fine now.
  Print Thread

Jump to