User comments on ISPs
  >> AAISP


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread
Standard User jelv
(knowledge is power) Wed 28-Feb-18 12:57:18
Print Post

Regular lost packets on IPv6 only


[link to this post]
 
Anyone any idea why I'm seeing lost packets on IPv6 only?

My Broadband Ping IPv6

My Broadband Ping IPv4

jelv

AAISP November 2016
(Previous ISP Plusnet November 2001 to October 2016) Why I left Plusnet
Telephone rental: Pulse8
Standard User ferretuk
(member) Wed 28-Feb-18 15:51:30
Print Post

Re: Regular lost packets on IPv6 only


[re: jelv] [link to this post]
 
Not that it helps, but all clean on mine (See sig)

AAISP Home::1 Terabyte | IPv4 BQM | IPv6 BQM | AAISP VOIP | ER-Lite Router | Unifi AC-Lite Wifi AP
Standard User RobertoS
(elder) Wed 28-Feb-18 17:42:12
Print Post

Re: Regular lost packets on IPv6 only


[re: jelv] [link to this post]
 
That looks messy! And it's not just 1 or 2 each time, it's quite a few.

Both mine are fine.

My broadband basic info/help site - www.robertos.me.uk. Domains, site and mail hosting - Tsohost.
Connection - AAISP Home::1 80/20. 200GB. Sync 76102/14089Kbps @ 600m. BQMs - IPv4 & IPv6


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

ISP Representative andrewhearn
(isp) Wed 28-Feb-18 22:29:05
Print Post

Re: Regular lost packets on IPv6 only


[re: jelv] [link to this post]
 
Find me on IRC if you're around, and we can set up some extra monitoring and look in to it

Andrew Hearn
AAISP
aa.net.uk support@aa.net.uk 033 33 400 999
The above post has been made by an ISP REPRESENTATIVE (although not necessarily the ISP being discussed in the post).
Standard User jelv
(knowledge is power) Mon 05-Mar-18 16:18:19
Print Post

Re: Regular lost packets on IPv6 only


[re: andrewhearn] [link to this post]
 
Have you found anything Andrew?

jelv

AAISP November 2016
(Previous ISP Plusnet November 2001 to October 2016) Why I left Plusnet
Telephone rental: Pulse8
Standard User CecilWard
(learned) Mon 07-May-18 15:02:24
Print Post

Re: Regular lost packets on IPv6 only


[re: jelv] [link to this post]
 
what hw are you using jelv? I haven't noticed any such problems myself.
Standard User jelv
(knowledge is power) Tue 08-May-18 18:01:25
Print Post

Re: Regular lost packets on IPv6 only


[re: CecilWard] [link to this post]
 
ZyXEL VMG1312-B10D supplied by AAISP.

jelv

AAISP November 2016
(Previous ISP Plusnet November 2001 to October 2016) Why I left Plusnet
Telephone rental: Pulse8
Standard User ferretuk
(member) Tue 08-May-18 22:50:35
Print Post

Re: Regular lost packets on IPv6 only


[re: jelv] [link to this post]
 
Just out of interest, what device are you pinging with your BQM? Router WAN, router LAN, something else?

Have you got another device that's permanently connected to set up another BQM against to see if the fault goes away?

AAISP Home::1 Terabyte | IPv4 BQM | IPv6 BQM | AAISP VOIP | ER-Lite Router | Unifi AC-Lite Wifi AP
Standard User jelv
(knowledge is power) Thu 10-May-18 00:09:28
Print Post

Re: Regular lost packets on IPv6 only


[re: ferretuk] [link to this post]
 
The monitor is pinging the router WAN. I've just set another up to my NAS box - I'll check it in the morning.

jelv

AAISP November 2016
(Previous ISP Plusnet November 2001 to October 2016) Why I left Plusnet
Telephone rental: Pulse8
Standard User jelv
(knowledge is power) Thu 10-May-18 08:15:46
Print Post

Re: Regular lost packets on IPv6 only


[re: jelv] [link to this post]
 
My Broadband Ping

jelv

AAISP November 2016
(Previous ISP Plusnet November 2001 to October 2016) Why I left Plusnet
Telephone rental: Pulse8
Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread

Jump to