General Discussion
  >> Broadband Quality Monitor


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User Gus
(newbie) Fri 10-Oct-14 00:36:56
Print Post

2 issues - loss of graph on 9th / PPP drops not showing


[link to this post]
 
Noticed that my graph is not showing PPP drops as it normally does with the red spike e.g. I did a gateway hop last night at 11.20pm ish which corresponds to the change in latency on my graph and on 10th at around 1.20am I had a dropped PPP session http://www.thinkbroadband.com/ping/share/93474bf037d...

Related to this I was trying to see my past graphs to see when it started and the 9th is failing to load http://www.thinkbroadband.com/ping/monitors/graph/a6...
Standard User Gus
(newbie) Fri 10-Oct-14 12:18:57
Print Post

Re: 2 issues - loss of graph on 9th / PPP drops not showing


[re: Gus] [link to this post]
 
Ok odd I edited my first post this morning to say that the 9th graph now shows and that I guessed I had tried to access to early as it was early this morning, but that edit was removed.

Second that I would do a force gateway hop to check and again as seen by my graph today at 8am the dropped PPP session didn't trigger a spike. During the dropped PPP I leave it about 20 second before hitting connect to be sure I get a new gateway, which has always shown in the graph until last night/this morning

http://www.thinkbroadband.com/ping/share/93474bf037d...

Edited by Gus (Fri 10-Oct-14 12:19:51)

Administrator MrSaffron
(staff) Fri 10-Oct-14 15:35:52
Print Post

Re: 2 issues - loss of graph on 9th / PPP drops not showing


[re: Gus] [link to this post]
 
The base line minimum rises and there is a spike at 8am. Or are you referring to usually seeing a solid red line normally?

The author of the above post is a thinkbroadband staff member. It may not constitute an official statement on behalf of thinkbroadband.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Gus
(newbie) Sat 11-Oct-14 00:54:59
Print Post

Re: 2 issues - loss of graph on 9th / PPP drops not showing


[re: MrSaffron] [link to this post]
 
for as long as I have had a graph active, a forced or lost PPP session always gave a red spike. Not as big as a lost sync spike, but always when ever it happened.
  Print Thread

Jump to