User comments on ISPs
  >> BT Broadband


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User planetf1
(experienced) Fri 17-Feb-12 17:46:27
Print Post

Slow BT network


[link to this post]
 
Getting very slow response from some sites, whilst others are ok

Oddly this forum is quick whilst BT's own discussion forums are slow.
BBC is fine, but speedtest.net is slow>

Looks like it may be a core issue in the network. Now reported on the status page http://btbusiness.custhelp.com/app/service_status_co...
Standard User RobFlet
(committed) Fri 17-Feb-12 17:49:03
Print Post

Re: Slow BT network


[re: planetf1] [link to this post]
 
Hey,

There's a nationwide problem ... not just BT ... for further details at

http://btbusiness.custhelp.com/app/service_status

Not much help, but it will atleast be updated when the problem is fixed.

Rob

1999 Freeserve Dial up --> Freeserve Anytime ---> 2005 Wanadoo 512k BB ---> Jul 2009 Orange up 8 Megs(hah!) --> Nov 2009 O2 LLU -> Nov 2011 BT Infinity( getting 37.5 megs now on ethernet)

Yamaha AW16G user
Red5Audio Microphones

FujiFilm HS-10 User
Standard User sel
(member) Fri 17-Feb-12 17:58:57
Print Post

Re: Slow BT network


[re: planetf1] [link to this post]
 
Yep, I noticed it too. Good to know it is not anything local to me or my line though. Can't get speedtest.net to even load at the moment, where as the uSwitch speedtest ran at fullspeed.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User RobFlet
(committed) Fri 17-Feb-12 18:11:53
Print Post

Re: Slow BT network


[re: RobFlet] [link to this post]
 
From the BT forums ...

The India call centre estimates the fix will take 4-72 hours. (Yup, 3 days maybe)

Rob

1999 Freeserve Dial up --> Freeserve Anytime ---> 2005 Wanadoo 512k BB ---> Jul 2009 Orange up 8 Megs(hah!) --> Nov 2009 O2 LLU -> Nov 2011 BT Infinity( getting 37.5 megs now on ethernet)

Yamaha AW16G user
Red5Audio Microphones

FujiFilm HS-10 User
Standard User stephen79
(fountain of knowledge) Fri 17-Feb-12 18:19:36
Print Post

Re: Slow BT network


[re: RobFlet] [link to this post]
 
noticed it from about 16:00 today. I too thought it was my end and did the reboots etc but also had probs from my phone on 3g. I used an external site http://just-ping.com to do some testing and it showed it was fine outside of the uk.

BTInternet
Standard User RobFlet
(committed) Fri 17-Feb-12 19:50:15
Print Post

Re: Slow BT network


[re: stephen79] [link to this post]
 
All seems to have been fixed now. The BT forum site had users from all over the UK saying what had gone wrong, so from this we could glean it was quite a major outage. Now, the same folk, plus a few other geographically spread report that alls well that ends well.

Rob

1999 Freeserve Dial up --> Freeserve Anytime ---> 2005 Wanadoo 512k BB ---> Jul 2009 Orange up 8 Megs(hah!) --> Nov 2009 O2 LLU -> Nov 2011 BT Infinity( getting 37.5 megs now on ethernet)

Yamaha AW16G user
Red5Audio Microphones

FujiFilm HS-10 User
Standard User sel
(member) Fri 17-Feb-12 20:27:02
Print Post

Re: Slow BT network


[re: RobFlet] [link to this post]
 
All back to normal for me now smile
Standard User GerryCornell
(regular) Sun 19-Feb-12 13:55:02
Print Post

Re: Slow BT network


[re: sel] [link to this post]
 
Lots of Openreach Activity around Stourport. Many new local cabinets. I just looked at my speed test history. My best result is still from 2007 for all that activity!

Regards,

Gerry
  Print Thread

Jump to