User comments on ISPs
  >> BT Broadband


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User Chrysalis
(legend) Mon 17-Jun-13 02:32:48
Print Post

something broke in BT


[link to this post]
 
Seeing many connections with very high latency and packetloss, even the bbc is going via amsterdam.

Tracing route to bbc.co.uk [212.58.253.67]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms home.gateway [192.168.1.253]
2 5 ms 5 ms 5 ms bt.gateway [217.32.144.166]
3 6 ms 6 ms 6 ms bt.internal [217.32.144.206]
4 8 ms 8 ms 8 ms bt.internal [213.120.181.50]
5 7 ms 8 ms 8 ms 217.41.169.213
6 7 ms 8 ms 8 ms bt.internal [217.41.169.109]
7 8 ms 7 ms 76 ms bt.internal [109.159.251.203]
8 18 ms 15 ms 15 ms core1-te-0-3-0-3.ilford.ukcore.bt.net [109.159.2
51.163]
9 21 ms 23 ms 23 ms peer3-te0-1-0-6.telehouse.ukcore.bt.net [109.159
.254.247]
10 16 ms 16 ms 14 ms 166-49-214-182.eu.bt.net [166.49.214.182]
11 26 ms 25 ms 25 ms 166-49-208-224.eu.bt.net [166.49.208.224]
12 21 ms 20 ms 19 ms t2a7-ge7-1.nl-ams2.eu.bt.net [166.49.200.117]
13 * * * Request timed out.
14 213 ms 209 ms 211 ms rt1.thdo.bbc.co.uk [212.58.239.45]
15 * * * Request timed out.
16 223 ms 218 ms 217 ms ae0.er01.cwwtf.bbc.co.uk [132.185.254.93]
17 * 215 ms * 132.185.255.156
18 227 ms 217 ms 192 ms www-vip.cwwtf.bbc.co.uk [212.58.253.67]

BT Infinity 2 Since Dec 2012
Standard User evilbond
(regular) Mon 17-Jun-13 02:46:24
Print Post

Re: something broke in BT


[re: Chrysalis] [link to this post]
 
yup got the same, timing out, theres a thing on their website saying theres been cable theft maybe causing this?

https://www.bt.com/consumerFaultTracking/public/faul...
Standard User Chrysalis
(legend) Mon 17-Jun-13 04:33:23
Print Post

Re: something broke in BT


[re: evilbond] [link to this post]
 
seems resolved now.

BT Infinity 2 Since Dec 2012


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User colic
(fountain of knowledge) Fri 21-Jun-13 12:59:46
Print Post

Re: something broke in BT


[re: Chrysalis] [link to this post]
 
I had the yellow indicator on my homehub this morning so I could not connect to the internet, so I did a restart of it now it has slowed my speed down from 3.2Mbps to 1.7Mbps. Great no streaming for me for weeks until it then sorts itself out.
  Print Thread

Jump to