General Discussion
  >> Fibre Broadband


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | 2 | 3 | (show all)   Print Thread
Standard User ConorMK
(knowledge is power) Fri 13-May-11 11:24:59
Print Post

massive packet loss on Plusnet FTTC


[link to this post]
 
BQM

Seem to have an issue with my Plusnet FTTC connection. Had to reboot last night but today it seems to be struggling.

Anyone else having a problem?

Conor

There is absolutely no substitute for a genuine lack of preparation
BQM
Standard User RobertoS
(sensei) Fri 13-May-11 12:00:25
Print Post

Re: massive packet loss on Plusnet FTTC


[re: ConorMK] [link to this post]
 
No problem on IDNet. Have you phoned or ticketed PlusNet, seeing as they haven't picked up on your post a couple of hours ago in their forum here? Or tried the Plusnet Community forum?

My broadband basic info/help site - www.robertos.me.uk
My domains,website and mail hosting - Tsohost. Internet connection - IDNet Home Starter Fibre. Live BQM.

"Where talent is a dwarf, self-esteem is a giant." - Jean-Antoine Petit-Senn.
Moderator billford
(moderator) Fri 13-May-11 12:12:53
Print Post

Re: massive packet loss on Plusnet FTTC


[re: ConorMK] [link to this post]
 
Not sure, but this might be relevant:

http://status.aa.net.uk/apost.cgi?incident=957

~~~~~~~~~~~~
Bill

bill@thinkbroadband.com _______________Planes and Cars and ..._______________BQM
The author of the above post is a thinkbroadband moderator but it does not constitute an official statement on behalf of thinkbroadband.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User MHC
(legend) Fri 13-May-11 12:31:34
Print Post

Re: massive packet loss on Plusnet FTTC


[re: ConorMK] [link to this post]
 
Not quite as bad - but I was suffering last night and the previous night(BT connection):

12th May

11th May

Both are quite similar.





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


M H C


taurus excreta cerebrum vincit
Standard User ConorMK
(knowledge is power) Fri 13-May-11 12:42:22
Print Post

Re: massive packet loss on Plusnet FTTC


[re: RobertoS] [link to this post]
 
Called support and they want to set up a connection over PPPoE to work out what is happening.

Can't do anything till I get home but might be able to see what is going on hopefully.

Conor

There is absolutely no substitute for a genuine lack of preparation
BQM
Standard User Zarjaz
(knowledge is power) Fri 13-May-11 16:25:07
Print Post

Re: massive packet loss on Plusnet FTTC


[re: ConorMK] [link to this post]
 
Called support and they want to set up a connection over PPPoE to work out what is happening.

Wasn't it set up as PPPoE already ?

Standard User ConorMK
(knowledge is power) Sat 14-May-11 19:23:57
Print Post

Re: massive packet loss on Plusnet FTTC


[re: ConorMK] [link to this post]
 
OK looks like there is an exchange problem. My connection has been up and down all day with 100% packet loss.

Have logged with Plusnet support and now await the faults team to investigate.

Not what i need.

Conor

There is absolutely no substitute for a genuine lack of preparation
BQM
Standard User mrnelster
(committed) Sat 14-May-11 20:32:01
Print Post

Re: massive packet loss on Plusnet FTTC


[re: ConorMK] [link to this post]
 
Are you on the Bletchley exchange?
.

Knowing how it works is completely different to understanding how it works.

Live BQM

FTTC - Aquiss Business 45
37.7Mbps Downstream
8.45Mbps Upstream
7ms Ping
Standard User ConorMK
(knowledge is power) Sun 15-May-11 10:47:16
Print Post

Re: massive packet loss on Plusnet FTTC


[re: mrnelster] [link to this post]
 
i am yes.

Conor

There is absolutely no substitute for a genuine lack of preparation
BQM
Standard User ConorMK
(knowledge is power) Mon 16-May-11 19:06:13
Print Post

Re: massive packet loss on Plusnet FTTC


[re: ConorMK] [link to this post]
 
No sign of an engineer today. Rang CS and they said that if the problem was at the exchange they may not necessarily come to the house.

There does not seem to be any change in the speed of my connection. Connected at 20MB but should be closer to 37 and the upload is 657KB as opposed to nearly 10MB.

Do i have to wait for it to retrain after all the problems?

Conor

There is absolutely no substitute for a genuine lack of preparation
BQM
Pages in this thread: 1 | 2 | 3 | (show all)   Print Thread

Jump to