General Discussion
  >> Fibre Broadband


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User jimgb17
(newbie) Wed 16-Sep-15 15:07:15
Print Post

HG612 Setup (Please Help)


[link to this post]
 
Hi all i have a HG612 Modem And would like to set it up to my EE ADSL2

Looking at the online info on how to do this i cant seem to be able to get it to work with ADSL2
I have a bilion 7800n supports PPoe
Have also tested via windows ppoe cliant To No Avail

The ADSL is connecting but i dont think the modem is setup to lisen for ppoe or somthing?

I am getting VDSL on 25 and would like to use the HG612 untili get a new modem

I would like to use the HG612 as a modem and use my own router the reason i got the HG612


What settings do need?

I have the device unlocked !

Jimgb17
Standard User RobertoS
(elder) Wed 16-Sep-15 16:26:08
Print Post

Re: HG612 Setup (Please Help)


[re: jimgb17] [link to this post]
 
Have you checked in the HG612 GUI (URL 192.168.1.1), page Basic >> DSL that the G.DMT, ADSL2, ADSL2+ and VDSL2 boxes are ticked?

If so, am I right in thinking the DSL modem light is steady green after a few seconds?

If so it is connecting to the exchange. Try going to the Basic >> ATM tab and select PPPoA.

Which Billion port are you connecting the LAN1 of the HG612 to? It needs to be the WAN port.

The indispensable man or woman passes from the scene, and what happens next is more or less the same thing as was happening before.
My broadband basic info/help site - www.robertos.me.uk. Domains, site and mail hosting - Tsohost.
Connection - AAISP Home::1 80/20. Sync 59999/14372kbps @ 600m. - BQM
Standard User BatBoy
(sensei) Wed 16-Sep-15 18:30:20
Print Post

Re: HG612 Setup (Please Help)


[re: jimgb17] [link to this post]
 
There are some ideas here http://forum.kitz.co.uk/index.php?topic=12833.0


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User ian007jen
(committed) Wed 16-Sep-15 20:54:01
Print Post

Re: HG612 Setup (Please Help)


[re: jimgb17] [link to this post]
 
These are the settings i used for a bridged mode

http://forum.kitz.co.uk/index.php/topic,12833.msg264...

I had to change encapsulation to LLC on the ATM piccy

Ian
  Print Thread

Jump to