General Discussion
  >> General Broadband Chatter


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User MGJ
(regular) Sun 02-Oct-11 10:03:46
Print Post

Disconnections When Uploading Photos


[link to this post]
 
OK, mostly when I try to upload photos to photo printing services, my adsl connection will fall over after uploading a couple of files, and need to be rebooted. After that it gets very tempremental for a while and then settles down again. It may drop and come back on its own a few times, or it may need a further reboot. Uploading single photos at a time is a pain. Has anyone else had this problem, and how do you fix it?

I'm on ADSL Max (BT Option 3) and my router is a Netgear Prosafe DGFV338 with the latest firmware.
Standard User BatBoy
(legend) Sun 02-Oct-11 10:31:26
Print Post

Re: Disconnections When Uploading Photos


[re: MGJ] [link to this post]
 
Sounds like it's overheating. Try improving the ventilation by standing it on its end, or try a different router.



______________________________________________________________________________. __________________
Standard User MGJ
(regular) Sun 02-Oct-11 17:05:20
Print Post

Re: Disconnections When Uploading Photos


[re: BatBoy] [link to this post]
 
Nope it's cold to the touch; not that.

Dont have another router to try at the moment; maybe I'll try and find my old DG814


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User MHC
(legend) Sun 02-Oct-11 17:16:11
Print Post

Re: Disconnections When Uploading Photos


[re: MGJ] [link to this post]
 
the case may be cool, but the actual modem/driver chip may be getting not. I have come across it before





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


M H C


taurus excreta cerebrum vincit
  Print Thread

Jump to