General Discussion
  >> General Broadband Chatter


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User LC100
(member) Fri 25-Apr-14 18:23:53
Print Post

1and1, seem to be having problems anyone else?


[link to this post]
 
Hi

My email is hosted with 1and1 and in the last 10 minutes email has stopped working, from my POP client it tells me after several minutes of trying that the password is invalid, when I log into the webclient it comes back with invalid password or login name not found.

When I try and log into my 1and1 control panel via their website (different credentials) it just hangs for several minutes before showing an error page.

Seems to be some outage, just wondering how widespread this might be?
Standard User LC100
(member) Fri 25-Apr-14 18:40:29
Print Post

Re: 1and1, seem to be having problems anyone else?


[re: LC100] [link to this post]
 
Hi

People are posting on 1and1 Facebook about issues, seems to be a major outage.

https://www.facebook.com/1and1uk
Standard User roseway
(experienced) Fri 25-Apr-14 18:40:41
Print Post

Re: 1and1, seem to be having problems anyone else?


[re: LC100] [link to this post]
 
Yes, I've just experienced the same thing. I use Claws mail, and it seemed to get through if I unticked the option "Use non-blocking SSL".


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User LC100
(member) Fri 25-Apr-14 18:43:32
Print Post

Re: 1and1, seem to be having problems anyone else?


[re: roseway] [link to this post]
 
Hi

POP email seems to be working again for me, but still no access via the website portals. Guess someone isn't having a good Friday trying to sort it out.
Standard User roseway
(experienced) Sat 26-Apr-14 07:14:19
Print Post

Re: 1and1, seem to be having problems anyone else?


[re: LC100] [link to this post]
 
I still can't log in to the portal this morning.
Standard User Andrue
(knowledge is power) Sat 26-Apr-14 08:53:37
Print Post

Re: 1and1, seem to be having problems anyone else?


[re: roseway] [link to this post]
 
In reply to a post by roseway:
I still can't log in to the portal this morning.
My company webmail seems fine and that's 1and1.

---
Andrue Cope
Brackley, UK
Standard User roseway
(experienced) Sat 26-Apr-14 12:34:37
Print Post

Re: 1and1, seem to be having problems anyone else?


[re: Andrue] [link to this post]
 
Yes, it's working here again now.
  Print Thread

Jump to