General Discussion
  >> General Broadband Chatter


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User cliffxxx
(newbie) Tue 17-May-16 13:26:01
Print Post

Port forwading on Technicolor TG582n


[link to this post]
 
Hi
I'm trying to assign a user defined game/application to a camera. I'm getting a message:

The port configuration of the game or application conflicts with an already assigned game & application. Assigning this game or application is not possible.

However there are no games or applications assigned.

I've reset the router twice.

Any help would be welcome.
Thanks
Standard User ian72
(eat-sleep-adslguide) Tue 17-May-16 13:49:24
Print Post

Re: Port forwading on Technicolor TG582n


[re: cliffxxx] [link to this post]
 
Do you have any port forwarding or DMZ settings in place? You say you have reset the router do you mean a reset to factory default settings?
Standard User cliffxxx
(newbie) Tue 17-May-16 15:09:13
Print Post

Re: Port forwading on Technicolor TG582n


[re: ian72] [link to this post]
 
In reply to a post by ian72:
Do you have any port forwarding or DMZ settings in place? You say you have reset the router do you mean a reset to factory default settings?


Hi
I made a new game for the camera. Then I attempted to assign that game to the camera's IP address. Then I got the error message. No other port forwarding in place. I did a hard reset with the reset button and a reset to factory in the Technicolor home page. Thanks.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User ian72
(eat-sleep-adslguide) Tue 17-May-16 15:14:14
Print Post

Re: Port forwading on Technicolor TG582n


[re: cliffxxx] [link to this post]
 
What are the exact settings you setup when you created the "game or application"?

Normally the message you are getting means that the service is already being port forwarded to somewhere else (at least on the routers I've used in the past - I have no direct experience of the Technicolor but the manual looks like it should be relatively straight forward).
Standard User cliffxxx
(newbie) Tue 17-May-16 15:27:16
Print Post

Re: Port forwading on Technicolor TG582n


[re: ian72] [link to this post]
 
Range 7777 to 7777 forwarded to 7777. I called this camera.

Then I tried to assign "camera" to the camera's IP address the first ***.***.* is the same as the router's first 7 characters.
Standard User cliffxxx
(newbie) Tue 17-May-16 19:45:27
Print Post

Re: Port forwading on Technicolor TG582n


[re: cliffxxx] [link to this post]
 
Well it would appear it is just 7777 that is assigned to something. Not sure how to find out what.
Standard User ian72
(eat-sleep-adslguide) Wed 18-May-16 08:19:52
Print Post

Re: Port forwading on Technicolor TG582n


[re: cliffxxx] [link to this post]
 
OK, suspect this is UPNP already opening the port.

This post gives some information on a workaround for this that should hopefully fix it for you.
Standard User cliffxxx
(newbie) Wed 18-May-16 10:47:12
Print Post

Re: Port forwading on Technicolor TG582n


[re: ian72] [link to this post]
 
Thanks but that didn't help. I have another camera that uses port 7778 so I'll use that. Thanks for your help.
  Print Thread

Jump to