General Discussion
  >> General Broadband Chatter


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread
Standard User Roberto1
(regular) Thu 11-May-17 17:40:06
Print Post

Speed test failure


[link to this post]
 
Since the new setup (which I do quite like) I have been unable to use the speed tester on TBB.. The arrow is frozen
on zero and the whole thing stops at the end of step 2..
Any ideas about what I can do?
Standard User RobertoS
(elder) Thu 11-May-17 18:42:57
Print Post

Re: Speed test failure


[re: Roberto1] [link to this post]
 
What Operating System do you have on your computer?

My broadband basic info/help site - www.robertos.me.uk. Domains, site and mail hosting - Tsohost.
Connection - AAISP Home::1 80/20. Sync 63086/13719Kbps @ 600m. BQMs - IPv4 & IPv6
Standard User uno
(knowledge is power) Thu 11-May-17 18:59:58
Print Post

Re: Speed test failure


[re: RobertoS] [link to this post]
 
For a minute then, I thought you were replying to yourself!

Matt

uno Communications
t: 0333 773 7700
Official Maidenhead, Milton Keynes & Sheffield Speedtest.net Host


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Banger
(eat-sleep-adslguide) Thu 11-May-17 19:10:19
Print Post

Re: Speed test failure


[re: uno] [link to this post]
 
laugh

Tim
www.uno.net.uk & freenetname
Asus DSL-N55U and TP-Link WD9970 on 80 Meg LLU Fibre
http://www.thinkbroadband.com/speedtest/results.html...

Current Sync: 68696/18766
Standard User Roberto1
(regular) Thu 11-May-17 19:15:47
Print Post

Re: Speed test failure


[re: uno] [link to this post]
 
Windows 10. In case it matters I'm using a Lenovo laptop about three or four years old.
Standard User RobertoS
(elder) Thu 11-May-17 19:21:09
Print Post

Re: Speed test failure


[re: uno] [link to this post]
 
I've known confusion arise in the past, so although my question I think is relevant, (re HTML5 support), I was glad I got in first.

The OP's nick is fine really, but I wuz 'ere furst Zir!

Unlike Roberto5 who has even been removed from the database. That was set up intentionally to appear the same and cause trouble. It got stamped on very quickly smile.

My broadband basic info/help site - www.robertos.me.uk. Domains, site and mail hosting - Tsohost.
Connection - AAISP Home::1 80/20. Sync 63086/13719Kbps @ 600m. BQMs - IPv4 & IPv6
Standard User RobertoS
(elder) Thu 11-May-17 19:22:55
Print Post

Re: Speed test failure


[re: Roberto1] [link to this post]
 
That should be OK from the HTML5 side then, that I just mentioned the others. I was wondering if you were on something much older.

My broadband basic info/help site - www.robertos.me.uk. Domains, site and mail hosting - Tsohost.
Connection - AAISP Home::1 80/20. Sync 63086/13719Kbps @ 600m. BQMs - IPv4 & IPv6
Administrator MrSaffron
(staff) Thu 11-May-17 20:12:36
Print Post

Re: Speed test failure


[re: Roberto1] [link to this post]
 
This is the version running at http://www.thinkbroadband.com/speedtest

Which is also lives on a breakout page at http://labs.thinkbroadband.com/speedtest

There was a bug fix that may have impacted non-UK isp testing that was fixed in the last hour.

The author of the above post is a thinkbroadband staff member. It may not constitute an official statement on behalf of thinkbroadband.
Standard User samlcampbell
(regular) Thu 11-May-17 22:11:58
Print Post

Re: Speed test failure


[re: MrSaffron] [link to this post]
 
For last couple of days the speed test has hung at the recording results step. W10 on new laptop.
Standard User Brunel
(experienced) Thu 11-May-17 22:38:27
Print Post

Re: Speed test failure


[re: MrSaffron] [link to this post]
 
It is still hanging @ Finished upload test, storing results

http://labs.thinkbroadband.com/speedtest/

Completes @ http://www.thinkbroadband.com/speedtest

Edited by Brunel (Thu 11-May-17 22:41:22)

Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread

Jump to