Technical Discussion
  >> Hardware Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User Seansmit17
(eat-sleep-adslguide) Thu 24-Oct-13 23:13:44
Print Post

New Webcam


[link to this post]
 
I got me a new webcam today but seem to be having a problem

It's a HP HD4310

The exposure setting needs to be crazy high to even get a picture on the screen, Witch makes the feed very choppy (7 ish fps)

vs my old camera witch uses a low exposure and works fine!

Faulty camera maybe? Or maybe this camera needs the light of a thousand suns to get decent footage from it.

Any ideas?

Might end up taking it back!

TalkTalk 24Mb
Current Line Status

Connection Speed 24575 Kbps 1019 Kbps
Line Attenuation 14.2 dB 5.5 dB
Noise Margin 1.2 dB 11.8 dB

BT 8Mb
Virgin 50Mb
BT 7Mb

Other ISP's used over the years: AOL Supanet Pipex Tiscali Eclipse Zen
Standard User Seansmit17
(eat-sleep-adslguide) Fri 25-Oct-13 17:43:47
Print Post

Re: New Webcam


[re: Seansmit17] [link to this post]
 
Took it back and got it replaced... Same dam problem! frown

TalkTalk 24Mb
Current Line Status

Connection Speed 24575 Kbps 1019 Kbps
Line Attenuation 14.2 dB 5.5 dB
Noise Margin 1.2 dB 11.8 dB

BT 8Mb
Virgin 50Mb
BT 7Mb

Other ISP's used over the years: AOL Supanet Pipex Tiscali Eclipse Zen
Standard User The_Voyager
(committed) Sat 26-Oct-13 09:55:16
Print Post

Re: New Webcam


[re: Seansmit17] [link to this post]
 
Yes, get a decent one like the Logitech C920

Bob WRBRIX
BT Infinity 2 - Fritz! 7390 ~ Sync 79.99/20 Mbits Actual 76.27/19.69 Mbits @ 320m
DialUp to CIX, BT Home Highway+CIX, ADSL1 Nildram, ADSL2 SKY & Be*Unlimited


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

  Print Thread

Jump to