User comments on ISPs
  >> NewNet


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User FordStanza
(newbie) Mon 04-Jun-12 11:42:47
Print Post

Bandwidth usage


[link to this post]
 
Bandwidth usage stats not working over the month end - again.

Nothing for the entire month so far. Anyone else seeing anything?
Standard User BigB32
(member) Mon 04-Jun-12 12:30:02
Print Post

Re: Bandwidth usage


[re: FordStanza] [link to this post]
 
Hi no nothing showing here for the month so far

Cheers

BigB32
Standard User napolibill
(regular) Mon 04-Jun-12 17:53:39
Print Post

Re: Bandwidth usage


[re: FordStanza] [link to this post]
 
Mine's showing zero as well.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Old_Git
(eat-sleep-adslguide) Tue 05-Jun-12 11:15:11
Print Post

Re: Bandwidth usage


[re: napolibill] [link to this post]
 
And mine. Not seen this before - does it mean that it's open hunting season?

Standard User maggiej
(learned) Tue 05-Jun-12 14:35:32
Print Post

Re: Bandwidth usage


[re: Old_Git] [link to this post]
 
In reply to a post by Old_Git:
And mine. Not seen this before - does it mean that it's open hunting season?


Same here nothing recorded for June.

The same thing happened at the start of last month also. Nothing recorded at all for a few days and then it sprang to life. Will have to see what happens after the Jubilee break - presumably Newnet will get it working. I use Networx to monitor my usage anyway just in case!!!!
Standard User idb
(committed) Wed 06-Jun-12 17:45:46
Print Post

Re: Bandwidth usage


[re: FordStanza] [link to this post]
 
Usage stats are back and all appear correct when compared to my locally produced figures.

Ian
  Print Thread

Jump to