User comments on ISPs
  >> Other Providers (without dedicated forums)


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | 2 | 3 | (show all)   Print Thread
Standard User AlanMaz11
(newbie) Fri 28-Mar-14 00:07:11
Print Post

My Account


[link to this post]
 
Hi everyone,has anyone else been unable to log into there Coms account & billing tonight,on mine it says an error with my username or password,it's worked up until tonight i've sent a pm to paul & dan coms.

The cpanel side has had an issue & affects a lot of users so i'm told by coms.
Standard User AK47
(newbie) Fri 28-Mar-14 00:17:40
Print Post

Re: My Account


[re: AlanMaz11] [link to this post]
 
So it's not just me then and not for the first time either.

Using the "Forgot Password" function generates an error as it doesn't recognise my email addy and username.

Rapidly loosing faith in Coms as they can't seem to get even the little things right.

Edited by AK47 (Fri 28-Mar-14 00:23:22)

Standard User stevepressman
(member) Fri 28-Mar-14 00:21:38
Print Post

Re: My Account


[re: AlanMaz11] [link to this post]
 
Not just you mate I can't log in either, probably a good thing too as I really don't want to be giving them my money on Monday for the terrible service we are getting from them now!

Steve


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User AlanMaz11
(newbie) Fri 28-Mar-14 00:52:51
Print Post

Re: My Account


[re: stevepressman] [link to this post]
 
Thank you AK47 & Stevepressman for replying.

The future for coms is not looking to good.
Standard User paperclip
(newbie) Fri 28-Mar-14 01:06:36
Print Post

Re: My Account


[re: AlanMaz11] [link to this post]
 
I just tried to log in. After I hit submit, the entire page is filled with code and I'm told my username/password is incorrect.

Edited by paperclip (Fri 28-Mar-14 01:07:27)

Standard User AK47
(newbie) Fri 28-Mar-14 01:17:10
Print Post

Re: My Account


[re: AlanMaz11] [link to this post]
 
Just this minute tried again and it now works.

Odd, very odd.
Standard User Cruncher
(regular) Fri 28-Mar-14 09:10:48
Print Post

Re: My Account


[re: AK47] [link to this post]
 
Its always had issues. When i was moved to coms my user/pass didn't work.

Did the forget pass, new pass didn't work.

Rang coms and then told me my original password over the phone.

Go figure.
Standard User Benjanyan
(learned) Fri 28-Mar-14 09:35:27
Print Post

Re: My Account


[re: AlanMaz11] [link to this post]
 
I couldn't on either of my accounts at about midnight. Wrong username or password.

Seems OK now.
Standard User bobble_bob
(fountain of knowledge) Fri 28-Mar-14 09:36:19
Print Post

Re: My Account


[re: Benjanyan] [link to this post]
 
No usage stats though, ive used 0gb apparently. Not an issue for me never get near my 100gb anyway
Standard User Cruncher
(regular) Fri 28-Mar-14 09:38:25
Print Post

Re: My Account


[re: bobble_bob] [link to this post]
 
Same. 0% used.
Pages in this thread: 1 | 2 | 3 | (show all)   Print Thread

Jump to