User comments on ISPs
  >> PlusNet plc


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User bluecruiser
(newbie) Sun 10-Apr-11 09:38:36
Print Post

billion 7800n authenticasion issue


[link to this post]
 
i am trying to find why my router will not connect easyily on ppoa, and if it will not connect if there is a dropped connection without a reboot of rooter each time
it will connect and work fine on ppoe without any isues what so ever
plusnet require and support a ppoa connection, which i would like to use if there were no issues
i have contacted billion and spent weeks with router info and connection settings being sent back to there head office to see if there is a hardware or firmware issue, they also there have a plusnet line and do not have that issue there withe this router on there line. . and all the people they have stating they have issues with ppoa connection on this router .our plusnet customers only .
no problems with any other isp llu or bt , so eitther it is some equicment at plusnet or bt equickment at some exchanges put only affecting plusnet customers.

the authenticasion as auto for sign in autthenticasion protocol
and as i said billion is only having this issue with ppoa with plusnet customers in the uk
one that does not work below


Broadband Username/Login name username@plusdsl.net
Connection Type / Encapsulation PPPoA /PPP over ATM

Virtual Path Identifier (VPI) 0
Virtual Channel Identifier (VCI) 38
Multiplexing method VC Based / VCMUX / VC-Multiplexing

but these do work below

Broadband Username/Login name username@plusdsl.net
Connection Type / Encapsulation PPPoE (RFC2516, PPP over Ethernet)

Virtual Path Identifier (VPI) 0
Virtual Channel Identifier (VCI) 38
Multiplexing method llc-snap-bridging
can any one please shed some light on this

Edited by bluecruiser (Sun 10-Apr-11 09:39:19)

  Print Thread

Jump to