User comments on ISPs
  >> PlusNet plc


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread
Standard User wingco1
(eat-sleep-adslguide) Thu 26-May-11 15:00:45
Print Post

Supplied Thomson router


[link to this post]
 
Broadband has been activated. Router connected OK surfing the net is OK. Can't get to the router interface. It just hangs with a "transferring data from 192.168.1.254" message. Username of admin and password as supplied by PN entered correctly.

Any suggestions greatly appreciated.
Standard User camieabz
(legend) Thu 26-May-11 15:06:47
Print Post

Re: Supplied Thomson router


[re: wingco1] [link to this post]
 
Any help here?

http://www.plus.net/support/broadband/hardware/585_f...

~~~~~~~~~~


© Camieabz 2002-2011

Live BQM

My Broadband Speed Test
Standard User wingco1
(eat-sleep-adslguide) Thu 26-May-11 15:18:30
Print Post

Re: Supplied Thomson router


[re: camieabz] [link to this post]
 
Thanks for the link. I had actually done all of that. I was using FF 3.6.17 which was giving the problems. Tried in IE 8 and it worked as expected confused.

PS. Just tried again in FF and it's working OK.

Edited by wingco1 (Thu 26-May-11 15:44:07)


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

ISP Representative chrisparr
(isp) Thu 26-May-11 16:18:52
Print Post

Re: Supplied Thomson router


[re: wingco1] [link to this post]
 
Hmm, should work fine with Firefox as that's what most of us in the office use, and I'm sure at some point we went through that version of it.

Chris Parr
Plusnet Support Team
Service Status :: RSS :: Email
The above post has been made by an ISP REPRESENTATIVE (although not necessarily the ISP being discussed in the post).
Standard User wingco1
(eat-sleep-adslguide) Thu 26-May-11 16:40:03
Print Post

Re: Supplied Thomson router


[re: chrisparr] [link to this post]
 
I imagine it was just a glitch. Working OK in FF now smile
Standard User DavidFinbarr
(freechataholic) Thu 26-May-11 18:30:55
Print Post

Re: Supplied Thomson router


[re: wingco1] [link to this post]
 
In reply to a post by wingco1:
Broadband has been activated. Router connected OK surfing the net is OK. Can't get to the router interface. It just hangs with a "transferring data from 192.168.1.254" message. Username of admin and password as supplied by PN entered correctly.

Any suggestions greatly appreciated.


Now you're with PN will you now be joining up with the attack dogs wink

A bottle of white, a bottle of red
Perhaps a bottle of rosé instead.
ISP Representative mkelly
(isp) Thu 26-May-11 20:28:07
Print Post

Re: Supplied Thomson router


[re: wingco1] [link to this post]
 
Good to have you onboard wingco1.

You know where I am if you need me. smile

Best Regards

Mark Kelly
Business Services Manager
PlusNet PLC
The above post has been made by an ISP REPRESENTATIVE (although not necessarily the ISP being discussed in the post).
Standard User camieabz
(legend) Thu 26-May-11 21:31:27
Print Post

Re: Supplied Thomson router


[re: mkelly] [link to this post]
 
In reply to a post by mkelly:
Good to have you onboard wingco1.

You know where I am if you need me. smile


It just dawned on me. shocked

~~~~~~~~~~


© Camieabz 2002-2011

Live BQM

My Broadband Speed Test
Standard User wingco1
(eat-sleep-adslguide) Fri 27-May-11 17:09:52
Print Post

Re: Supplied Thomson router


[re: DavidFinbarr] [link to this post]
 
Now you're with PN will you now be joining up with the attack dogs.

I don't no what you mean you unbeliever. Plusnet is the best thing since sliced bread!. Are you a Plusnet customer? If not stop posting in here!!!

Ohhh sorry, came over all funny then. Must be due to the PN router tongue
Standard User wingco1
(eat-sleep-adslguide) Fri 27-May-11 17:11:07
Print Post

Re: Supplied Thomson router


[re: camieabz] [link to this post]
 
It just dawned on me.
I am not the customer just the hired help smile
Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread

Jump to