User comments on ISPs
  >> PlusNet plc


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User Superdave
(regular) Tue 04-Oct-11 15:29:59
Print Post

Problems registering on Plusnet Community site.


[link to this post]
 
I've been attempting to register for Plusnet's Community site without success.

I click on the link which asks me to login at the main Plusnet site, having logged in I am sent to the Community Site Registration page, here I am asked to choose a Username and Password for the community site.

Irrespective of whatever username and password I choose, not my main Plusnet name and password I hasten to add, I am told "Sorry, your account registration failed - Email address in use".

At no point during the registration process have I entered my email address, what, if anything, am I doing wrong?

Dave
Standard User Oldjim
(fountain of knowledge) Tue 04-Oct-11 15:46:47
Print Post

Re: Problems registering on Plusnet Community site.


[re: Superdave] [link to this post]
 
I have no idea why (I am a moderator with some Admin access) so I will flag this up to a staff admin
ISP Representative orbrey
(isp) Tue 04-Oct-11 15:54:59
Print Post

Re: Problems registering on Plusnet Community site.


[re: Superdave] [link to this post]
 
Hi there,

Any chance you could PM me the email address you're attempting to register with so I can have a look for you?

@Jim - thanks for the heads up smile

Regards,

Matthew Taylor
Plusnet Customer Support
The above post has been made by an ISP REPRESENTATIVE (although not necessarily the ISP being discussed in the post).


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Oldjim
(fountain of knowledge) Tue 04-Oct-11 16:01:00
Print Post

Re: Problems registering on Plusnet Community site.


[re: orbrey] [link to this post]
 
Matt,
He apparently hasn't added an email address - is this the problem - or does it use the default account address if you don't add one

Edited by Oldjim (Tue 04-Oct-11 16:01:53)

Standard User Superdave
(regular) Tue 04-Oct-11 16:03:19
Print Post

Re: Problems registering on Plusnet Community site.


[re: Oldjim] [link to this post]
 
Thanks Oldjim

It doesn't ask anywhere for an email address, I'll PM Matt with my email address.
Dave
Standard User Superdave
(regular) Tue 04-Oct-11 16:28:01
Print Post

Re: Problems registering on Plusnet Community site.


[re: Oldjim] [link to this post]
 
I've got it sorted out, disabled my Adblock Plus and NoScript and have managed to register, I thought I'd disabled them prior to attempting to register.

Dave
Standard User Oldjim
(fountain of knowledge) Tue 04-Oct-11 16:32:10
Print Post

Re: Problems registering on Plusnet Community site.


[re: Superdave] [link to this post]
 
Welcome on board - I think smile
ISP Representative orbrey
(isp) Tue 04-Oct-11 16:32:57
Print Post

Re: Problems registering on Plusnet Community site.


[re: Superdave] [link to this post]
 
Good timing - replied to your PM, not sure if it was what you've done or the tweaks to the community site though. We suspect it was a carry over from your old maaf account.

Regards,

Matthew Taylor
Plusnet Customer Support
The above post has been made by an ISP REPRESENTATIVE (although not necessarily the ISP being discussed in the post).
  Print Thread

Jump to