User comments on ISPs
  >> Sky Broadband


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User R0per
(committed) Tue 22-Mar-11 10:02:11
Print Post

New connection, training not started


[link to this post]
 
Hi, my sky broadband went live yesterday but according to the sky website Ďline testing is not currently in progressí.

Should I be contacting them to get this sorted, or am I just being super impatient and should wait for it to kick in at some point?
Standard User spongebobhims
(newbie) Tue 22-Mar-11 10:09:26
Print Post

Re: New connection, training not started


[re: R0per] [link to this post]
 
I really would not worry about that to much as long as your line started at around 4MB sync it would have started, i have had my Sky line for close to a year and mine has never said training started along with a few of my neighbors that have sky LLU.

Hope this helps

Standard User R0per
(committed) Tue 22-Mar-11 10:40:53
Print Post

Re: New connection, training not started


[re: spongebobhims] [link to this post]
 
Thanks. I kinda expected the speed to adjust overnight if training was happening but its remained as it was. Probably best that I stop checking it, sure it will start doing something at some point.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User NickyJ
(member) Tue 22-Mar-11 13:30:01
Print Post

Re: New connection, training not started


[re: R0per] [link to this post]
 
Mine did the same thing, it was a few days before training started. I did phone them (see the First 10 days thread), and I think they kick started it but I am not sure.

My Broadband Speed TestMy Broadband Speed Test
Just switched from Talk Talk business (nee Freedom 2 Surf) to Sky.
Standard User R0per
(committed) Tue 22-Mar-11 14:15:44
Print Post

Re: New connection, training not started


[re: NickyJ] [link to this post]
 
Thanks, just had a read through your thread. I think I may give it a couple of days before calling them, itís not like its causing me issues being stuck at 4mb for a bit, Iím just curious as to what speed I can get. smile
Standard User Mork
(experienced) Tue 22-Mar-11 22:23:59
Print Post

Re: New connection, training not started


[re: R0per] [link to this post]
 
Mine sat there for a couple for days before it started training.

*********************************
"Don't let the facts spoil a good story..."
Standard User R0per
(committed) Wed 23-Mar-11 09:23:56
Print Post

Re: New connection, training not started


[re: Mork] [link to this post]
 
Thanks all for the replies, looks like it kicked in last night.
Standard User broadband66
(experienced) Wed 23-Mar-11 09:39:58
Print Post

Re: New connection, training not started


[re: R0per] [link to this post]
 
Looks like you were "super impatient".

Was Eclipse Home Option 1 & VM 2Mb
Now O2 standard
Standard User R0per
(committed) Wed 23-Mar-11 13:11:06
Print Post

Re: New connection, training not started


[re: broadband66] [link to this post]
 
In reply to a post by broadband66:
Looks like you were "super impatient".


Thats me! laugh
  Print Thread

Jump to