User comments on ISPs
  >> Sky Broadband


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User vf12vf
(regular) Sat 12-Jan-13 11:24:58
Print Post

new sky install


[link to this post]
 
Hey guys,

Had fibre installed yesterday and it seemed to go quite well, the young lad who installed it came from Kelly Coms and not from Openreach. got the fibre connected but had trouble with the phone line but all was sorted.
my question is that since it was installed the conection drops, last night the only way to get connection back was to reboot the router. when i switched the PC on this morning the conection had been reset an hour before, leaving the PC on the connection resetted again..around the hour mark however this time reconnection was instantanious so no need to reboot or rest the connection.
Is this normal behaviour for a new install or is this soemthing i should follow up?

http://i123.photobucket.com/albums/o298/GR1M1/SKY2_z...

http://i123.photobucket.com/albums/o298/GR1M1/SKY1_z...

click links for stats

Edited by vf12vf (Sat 12-Jan-13 11:28:27)

Administrator MrSaffron
(staff) Sat 12-Jan-13 12:55:09
Print Post

Re: new sky install


[re: vf12vf] [link to this post]
 
Are the lights on the Openreach modem indicating it has dropped the VDSL link?

Andrew Ferguson, andrew@thinkbroadband.com
www.thinkbroadband.com - formerly known as ADSLguide.org.uk
The author of the above post is a thinkbroadband staff member. It may not constitute an official statement on behalf of thinkbroadband.
Standard User vf12vf
(regular) Sat 12-Jan-13 14:33:43
Print Post

Re: new sky install


[re: MrSaffron] [link to this post]
 
next time it drops i will have a look the bt modem as it is on the floor rather than my desk..


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User vf12vf
(regular) Sat 12-Jan-13 15:18:04
Print Post

Re: new sky install


[re: MrSaffron] [link to this post]
 
In reply to a post by MrSaffron:
Are the lights on the Openreach modem indicating it has dropped the VDSL link?


Just happened again right on cue, just over the hour of uptime, took the following screen shots and the only way to get it to going again was to manually disconnect and manually reconnect.
by the way the connection is via ethernet cable so nothing to do with wireless.

http://i123.photobucket.com/albums/o298/GR1M1/sky5_z...

all the lights are on...

http://i123.photobucket.com/albums/o298/GR1M1/Sky4_z...

http://i123.photobucket.com/albums/o298/GR1M1/Sky3_z...

not sure what it could be but i might contact sky support to see if they can sort it..
  Print Thread

Jump to