User comments on ISPs
  >> Sky Broadband


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User vit0
(member) Fri 19-Jun-15 18:37:48
Print Post

Sky Router Upgrade - Bricked


[link to this post]
 
Hello!

Just got home tonight to find my Sky ADSL not working, the SR101 was sat with the power LED but no others indicators lit, restarted it multiple times, no help, packet captured on the LAN port showed no output. In the end I held the reset button for 10 seconds which factory defaulted it.

When it started back up the UI has changed and it now shows IPv6 for LAN and WAN (nothing assigned on WAN).

Manufacturer Sky
Model SR101
Firmware Version 3.45.1133.R
DSL Firmware VersionA2pD039f.d24m

Anyone else had a similar thing happen during the IPv6 upgrade?
Cheers

Lee
Standard User jchamier
(eat-sleep-adslguide) Fri 19-Jun-15 20:02:51
Print Post

Re: Sky Router Upgrade - Bricked


[re: vit0] [link to this post]
 
Its not bricked if it comes back after a reboot/power cycle. (bricked would be needing a manual firmware update or return to Sky).

My mate has the old Sagem and that did something similar last year when it got the IPv6 capable software, but no IPv6 WAN yet.

plusnet unlimited fibre 80/20 product - Installed 2 June 14 - April Sync 57 / 11 with G.INP
16 years UK broadband (Since 1999 ntl:cable trial), Asus RT-AC68U & HG612 - BQM - Speedtest
Standard User vit0
(member) Sat 20-Jun-15 11:53:24
Print Post

Re: Sky Router Upgrade - Bricked


[re: jchamier] [link to this post]
 
Oddly enough my neighbour's SR101 has done the same thing this morning. Obviously Sky haven't thoroughly tested the upgrade process....

Lee


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User BatBoy
(sensei) Sat 20-Jun-15 11:55:11
Print Post

Re: Sky Router Upgrade - Bricked


[re: vit0] [link to this post]
 
Is your SR101 now working?
Standard User vit0
(member) Sat 20-Jun-15 12:10:14
Print Post

Re: Sky Router Upgrade - Bricked


[re: BatBoy] [link to this post]
 
In reply to a post by BatBoy:
Is your SR101 now working?


Yep, after a hard reset

Lee
  Print Thread

Jump to