General Discussion
  >> tbbMeter Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User Chug_a_Bug
(regular) Sat 31-Dec-11 16:03:34
Print Post

Not seeing usenet traffic?


[link to this post]
 
It worked with my old provider but since signing up to a new provider TBBmeter is not seeing any traffic at all...

Been having trouble with other things, I can't get it to work with XP Pro even after installing dotnet 2.0 it just refuses to startup at all, it starts in Win 7 (same hardware) but usenet traffic is not being detected...
Administrator MrSaffron
(staff) Sat 31-Dec-11 23:23:03
Print Post

Re: Not seeing usenet traffic?


[re: Chug_a_Bug] [link to this post]
 
What usenet client are you using?

if installed as a windows service, try restarting that service.

There should be no issues on XP Pro.Which version are you trying to run?

Andrew Ferguson, andrew@thinkbroadband.com
www.thinkbroadband.com - formerly known as ADSLguide.org.uk
The author of the above post is a thinkbroadband staff member. It may not constitute an official statement on behalf of thinkbroadband.
Standard User mil1401
(member) Sun 01-Jan-12 11:23:30
Print Post

Re: Not seeing usenet traffic?


[re: MrSaffron] [link to this post]
 
I don't see all my traffic either for some reason. I'm using Win 7 Ultimate 64-bit.

Downloading from iTunes and it's not being recorded by tbb.
http://imageshack.us/photo/my-images/440/75981318.jpg/

_______________________________________________

Chris

The first residential broadband customer in South Scotland......online since 29th August 2001 grin

Wirenet ---> PlusNet ---> RedHotAnt ---> BigBlueSky ---> NTL ---> BT ---> Zen ---> BT 8Mb Option 3 --->ADSL24...(<---Absolute garbage) ---> Sky LLU


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

  Print Thread

Jump to