Technical Discussion
  >> Technical Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User iwish
(committed) Sat 12-Nov-11 15:03:17
Print Post

No internet


[link to this post]
 
I joined C&W on the 9th after being with Enta for a long time.
I lost my connection then it came back up after the switch. since then i have had no internet.
I can connect for about ten mins then it drops and my downstream snr hits 0
If i reboot the router i can then connect for another 10 mins before it drops again. have tried everything from test socket to 5 different routers and only the 2 wire will hold the connection for 10 mins. the rest dont connect at all.
I can see the sync but it just wont hold the connection the the ISP
anyone have any ideas
Standard User uno
(fountain of knowledge) Sat 12-Nov-11 15:09:16
Print Post

Re: No internet


[re: iwish] [link to this post]
 
Have you raised this to the ISP concerned?

Matt

-
uno Broadband
t: 0808 221 8642
Official Maidenhead, Milton Keynes & Manchester Speedtest.net Host
Standard User ukhardy07
(committed) Sat 12-Nov-11 15:28:10
Print Post

Re: No internet


[re: iwish] [link to this post]
 
Given that ONLY the 2wire will hold connection, I would raise a fault. There's something wrong. Prob be sorted in a few days if you raise a fault now.

Edited by ukhardy07 (Sat 12-Nov-11 15:28:25)


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Apprentice
(knowledge is power) Sat 12-Nov-11 17:03:53
Print Post

Re: No internet


[re: iwish] [link to this post]
 
As long as you have connected the router(s) to the Test socket and the sync connection is being broken then it's time to raise a fault with your ISP.

However before doing that if you connect a corded phone to the test socket and dial 17070 take option 2 for the "quiet line test" then listen ........ if you hear noise during the test then phone BT faults and report a noise fault to them, do not mention your Broadband issues to them at all.

Alastair

omadasafisho
Standard User iwish
(committed) Sat 12-Nov-11 18:43:03
Print Post

Re: No internet


[re: Apprentice] [link to this post]
 
Raised the fault on day one but its now saturday and still no internet.was just looking for some info if anyone had this issue before


I had a similar experience like this last year when i had a lift and shift done on s friday then some one at BT did it a can and killed my internet

Just feel like everytime BT get a hold of my line they mess it up

Edited by iwish (Sat 12-Nov-11 18:46:22)

  Print Thread

Jump to