User comments on ISPs
  >> Virgin Media (Cable)


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User JimKirk363
(fountain of knowledge) Mon 08-Jul-13 20:15:27
Print Post

Youtube Problems again


[link to this post]
 
With having off and on Problems in the past with youtube and Virgin today i am unable to play ANYTHING what so ever it just buffers.

Just wondering if anyone else has the same issue?

Heres a Tracert..

C:\Users\Jim>tracert youtube.com

Tracing route to youtube.com [173.194.41.166]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 20 ms 39 ms 46 ms cpc14-cwma8-2-0-gw.7-3.cable.virginmedia.com [81
.96.197.1]
3 26 ms 6 ms 6 ms swan-core-1b-ae5-2163.network.virginmedia.net [8
0.0.255.197]
4 27 ms 9 ms 7 ms swan-core-2b-ae2-0.network.virginmedia.net [80.0
.248.46]
5 13 ms 13 ms 13 ms popl-bb-1c-ae16-0.network.virginmedia.net [62.25
3.175.134]
6 14 ms 17 ms 19 ms brnt-bb-1c-ae5-0.network.virginmedia.net [62.253
.174.134]
7 * * * Request timed out.
8 15 ms 18 ms 17 ms tclo-ic-2-ae0-0.network.virginmedia.net [212.250
.14.202]
9 * * * Request timed out.
10 23 ms 19 ms 21 ms 209.85.255.78
11 15 ms 34 ms 27 ms 72.14.238.63
12 17 ms 19 ms 17 ms lhr08s04-in-f6.1e100.net [173.194.41.166]

Trace complete.

C:\Users\Jim>

AMD FX-4100 X4, MSI 990FXA-GD80, 16GB DDR 3 Cosair Vengence 1600Mhz, 9351.1GB Hard Disk Space, 2GB ATI 6670 HD PCI-E 16x Graphics, 850watt PSU.

Ex AOL Dialup 56k Customer....
Ex Freedom2Surf 512k and Ex Eclipse Internet 2mb Customer.

Virgin Media 120mb Cable.

Virgin Media R EVIL!!!
http://www.speedtest.net/result/2654503366.png
Standard User kwikbreaks
(eat-sleep-adslguide) Mon 08-Jul-13 21:43:55
Print Post

Re: Youtube Problems again


[re: JimKirk363] [link to this post]
 
If you check the VM Community forum you'll find several huge threads on this very topic and VM have twice now asked for some specific tests. I'm not sure if they ever read or do anything with the posted diagnostics or if the sole purpose of them is to give the impression that VM are actually working on the issue.
Standard User JimKirk363
(fountain of knowledge) Mon 08-Jul-13 22:07:31
Print Post

Re: Youtube Problems again


[re: kwikbreaks] [link to this post]
 
Yeah i posted on there and ive also posted what i think is fix.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedde...

Watch the video following the instructions and it will show u how to block a range of IP addresses that Youtube use which are these... 206.111.0.0/16

Create the rule, copy and paste above IP address and then once rule is created close browser and reopen and it worked wonders for me.

Since using this above my youtube works great.

AMD FX-4100 X4, MSI 990FXA-GD80, 16GB DDR 3 Cosair Vengence 1600Mhz, 9351.1GB Hard Disk Space, 2GB ATI 6670 HD PCI-E 16x Graphics, 850watt PSU.

Ex AOL Dialup 56k Customer....
Ex Freedom2Surf 512k and Ex Eclipse Internet 2mb Customer.

Virgin Media 120mb Cable.

Virgin Media R EVIL!!!
http://www.speedtest.net/result/2654503366.png


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Coogz
(committed) Tue 09-Jul-13 00:45:38
Print Post

Re: Youtube Problems again


[re: JimKirk363] [link to this post]
 
This link might be usefull too...

My graph shows slowdowns each weekend...

http://www.youtube.com/my_speed
Standard User pcoventry76
(knowledge is power) Tue 09-Jul-13 15:16:36
Print Post

Re: Youtube Problems again


[re: JimKirk363] [link to this post]
 
In reply to a post by JimKirk363:
Yeah i posted on there and ive also posted what i think is fix.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedde...

Watch the video following the instructions and it will show u how to block a range of IP addresses that Youtube use which are these... 206.111.0.0/16

Create the rule, copy and paste above IP address and then once rule is created close browser and reopen and it worked wonders for me.

Since using this above my youtube works great.


Fair play - full speed ahead! smile
  Print Thread

Jump to