Technical Discussion
  >> Windows Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User Garyilka
(knowledge is power) Wed 14-Nov-12 10:41:58
Print Post

Windows Updates KB2761451 and KB2750841


[link to this post]
 
KB2761451 can prevent web access to the Netgear Genie pages if you are using a Netgear router. Not sure yet why this is, but the simple answer is to put the Router URL into IE9 using compatibility mode.

KB2750841 adds some IPv6 functionality apparently. However if you use OpenDNS this can cause the repeating pop up in the right hand side of the task bar asking for additional log in details. Plenty of comments on the Internet if you google KB2750841 - esp for gamers. My simple answer has been to to revert to using BT's DNS but if anyone know the answer that would allow the continued use of OpenDNS without the pop ups I'd love to know it.

Both issues have been flagged up to MS who are apparently aware of them (so why don't they resolve them before slinging out the updates I ask myself.........)
Standard User IanBB
(member) Wed 14-Nov-12 12:46:14
Print Post

Re: Windows Updates KB2761451 and KB2750841


[re: Garyilka] [link to this post]
 
Have a look here Gary

Windows Secrets
Standard User Garyilka
(knowledge is power) Wed 14-Nov-12 13:10:04
Print Post

Re: Windows Updates KB2761451 and KB2750841


[re: IanBB] [link to this post]
 
Excellent!!

I googled and googled but never spotted that one. It seems to have solved the problem - many thanks indeed.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Garyilka
(knowledge is power) Tue 20-Nov-12 10:24:40
Print Post

Re: Windows Updates KB2761451 and KB2750841


[re: Garyilka] [link to this post]
 
Hmm - both issues disappear when IE10 is installed - so that seems to be the best solution - although why it's a solution is completely beyond me......!!

Edited by Garyilka (Tue 20-Nov-12 10:39:55)

Standard User Dick_B
(regular) Tue 20-Nov-12 11:08:20
Print Post

Re: Windows Updates KB2761451 and KB2750841


[re: IanBB] [link to this post]
 
I experienced this problem but it seems to have reset itself. Only thing I can think of is that I did hard re-set of my Netgear router/modem. My EnableActiveProbing in the registry is still set to 1.

Have just investigated further and it would seem that Open DNS have applied a cure. See this link:
http://forums.opendns.com/comments.php?DiscussionID=...

Edited by Dick_B (Tue 20-Nov-12 11:19:40)

  Print Thread

Jump to