Technical Discussion
  >> Windows Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User scopio
(member) Thu 13-Dec-12 14:06:14
Print Post

Runtime error all of a sudden!


[link to this post]
 
Iím suddenly having a runtime Error on this particular website http://www.frontierqueue.gi/Default.aspx in Windows 7 running IE9 and Chrome, both web browsers are reporting the error; I am assuming it is a server problem and not a problem with my browsers/pc as it does not happen whilst watching other webcam sites. Am I correct, before I contact the web support?
http://i1304.photobucket.com/albums/s524/scopio1/13-...
http://i1304.photobucket.com/albums/s524/scopio1/13-...

Standard User Spasch
(fountain of knowledge) Thu 13-Dec-12 14:48:15
Print Post

Re: Runtime error all of a sudden!


[re: scopio] [link to this post]
 
ASP/MSSQL server side error by the look of those messages.
Standard User scopio
(member) Thu 13-Dec-12 14:54:34
Print Post

Re: Runtime error all of a sudden!


[re: Spasch] [link to this post]
 
Thank you Spasch, I'll contact the website support and see what they can do about it! If anything!!


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Apprentice
(knowledge is power) Thu 13-Dec-12 16:28:46
Print Post

Re: Runtime error all of a sudden!


[re: scopio] [link to this post]
 
The web page is opening OK right now (using XP + FF16)

Same with you now?

Alastair

omadasafisho 20CN
Standard User scopio
(member) Thu 13-Dec-12 16:44:44
Print Post

Re: Runtime error all of a sudden!


[re: Apprentice] [link to this post]
 
Web page opens ok, but the error reappears after a few seconds!
In those few seconds I can see a Gibtelecom engineer working on the webcam control cab, but then the error insists!
Edited: I have contacted a dozen people in Gibraltar and they all have the same problem with the web page!!

Edited by scopio (Thu 13-Dec-12 16:46:47)

Standard User Apprentice
(knowledge is power) Thu 13-Dec-12 17:02:32
Print Post

Re: Runtime error all of a sudden!


[re: scopio] [link to this post]
 
Tried looking at the "SPLIT VIEW CAMERAS" and all went well till around 56 seconds and the error page then appeared frown

Alastair

omadasafisho 20CN
Standard User scopio
(member) Thu 13-Dec-12 17:15:27
Print Post

Re: Runtime error all of a sudden!


[re: Apprentice] [link to this post]
 
Yep, it happens on single camera views and the split view.

Moderator billford
(moderator) Thu 13-Dec-12 17:22:29
Print Post

Re: Runtime error all of a sudden!


[re: Apprentice] [link to this post]
 
Same here, but only 30 seconds in.

Using Safari on a Mac.

Bill
bill@thinkbroadband.com __________________Planes and Boats and ... __________________BQMs: IPv4 IPv6
The author of the above post is a thinkbroadband moderator but it does not constitute an official statement on behalf of thinkbroadband.
Standard User Garyilka
(knowledge is power) Thu 13-Dec-12 18:20:57
Print Post

Re: Runtime error all of a sudden!


[re: billford] [link to this post]
 
Had both the split and single views going for over 10 minutes with no problem. Using Windows 7, IE10 and Flash 11.5.502.135
Standard User scopio
(member) Thu 13-Dec-12 18:21:00
Print Post

Re: Runtime error all of a sudden!


[re: scopio] [link to this post]
 
Seems as the fault has now been rectified smile

Thanks to all those who posted on this thread!

  Print Thread

Jump to