Technical Discussion
  >> Windows Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User deadslug
(newbie) Tue 04-Jun-13 10:40:08
Print Post

XP, delete registry entries allow new hardware


[link to this post]
 
This PCI slot sound card shows up in Device Manager as working and all the codecs ok too.

Thing is, in media player or sounds/system sounds there is " no audio device" either playback or record.

Uninstall in Device Manager and trying Add hardware does nothing different.

I made an effort in Safe Mode to delete its entries in the registry in HKLM and the Control Sets but it still comes back as working but no audio device.

Any hints about proper deleting of registry entries much appreciated.
Standard User yarwell
(sensei) Tue 04-Jun-13 23:35:45
Print Post

Re: XP, delete registry entries allow new hardware


[re: deadslug] [link to this post]
 
is the Audio service running ? have had that disappear before.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/win...

--

Phil

MaxDSL - goes as fast as it can and doesn't read the line checker first.

MaxDSL diagnostics
Standard User deadslug
(newbie) Mon 10-Jun-13 02:13:59
Print Post

Re: XP, delete registry entries allow new hardware


[re: yarwell] [link to this post]
 
yes it's running.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Deadbeat
(knowledge is power) Thu 13-Jun-13 16:50:00
Print Post

Re: XP, delete registry entries allow new hardware


[re: deadslug] [link to this post]
 
Onboard Realtek or similar? Ensure that you have the correct driver. Download directly from the mobo manufacturers website.

Got a function?
We've got it covered!
  Print Thread

Jump to