Technical Discussion
  >> Windows Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User cheshire_man
(knowledge is power) Wed 13-Nov-13 16:50:04
Print Post

Is the Sony UK web site working?


[link to this post]
 
Go to the Sony web site and select UK, and get a 404 message. A random selection of other countries seem ok, so are Sony disowning the UK wink

Is it just me, or is it in some way broken. The 404 apparently comes from Sony which may suggest it's their UK area that's kaput.

Tony
We have more and more laws, and less and less enforcement
Standard User AEP
(eat-sleep-adslguide) Wed 13-Nov-13 17:02:07
Print Post

Re: Is the Sony UK web site working?


[re: cheshire_man] [link to this post]
 
Works for me.
Standard User cheshire_man
(knowledge is power) Wed 13-Nov-13 17:18:42
Print Post

Re: Is the Sony UK web site working?


[re: AEP] [link to this post]
 
Hmm, www.sony.co.uk produces a 404 message with the URL http://sorry.sony-europe.com/sorry_b/?44121643138995...

Tony
We have more and more laws, and less and less enforcement


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User BatBoy
(legend) Wed 13-Nov-13 17:41:59
Print Post

Re: Is the Sony UK web site working?


[re: cheshire_man] [link to this post]
 
Works for me.


______________________________________________________________________________________Go_girl!__________________
Standard User cheshire_man
(knowledge is power) Wed 13-Nov-13 17:52:04
Print Post

Re: Is the Sony UK web site working?


[re: BatBoy] [link to this post]
 
Seems to be working now, perhaps a glitch either by Sony or somewhere twixt me and them.

Tony
We have more and more laws, and less and less enforcement
Standard User Pipexer
(eat-sleep-adslguide) Wed 13-Nov-13 18:03:44
Print Post

Re: Is the Sony UK web site working?


[re: cheshire_man] [link to this post]
 
I've had this quite a few times actually when going to sony.co.uk, and yet it being fine from a different internet connection - so I think it's quite likely the problem lied with them!

Zen 8000 Pro
  Print Thread

Jump to