Technical Discussion
  >> Windows Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User johnjburness
(eat-sleep-adslguide) Fri 11-Apr-14 17:30:40
Print Post

8.1 & Thunderbird


[link to this post]
 
Anyone help??

I'm using Thunderbird as my default Email Client, under Win8.1.

I've never had this problem on previous versions of Win, so I'm assuming it is a Win8/8.1 problem!

If I click on an email link, within a Web-Page, I obviously expect it take me directly to my default email Client (i.e. Thunderbird) - however it takes me to a "Metro-App" that asks me if I want to create a Microsoft Account!!

The only way around this seems to be to copy/paste the details & then open Thunderbird (Just remind me why some people think this makes Win8/8.1 easier!).

Does anyone know how to configure Win8/8.1 to behave correctly?

Regards,
John
Standard User BatBoy
(legend) Fri 11-Apr-14 17:39:22
Print Post

Re: 8.1 & Thunderbird


[re: johnjburness] [link to this post]
 
Which browser?


______________________________________________________________________________________False_Authority_Syndrome__________________
Standard User Pipexer
(eat-sleep-adslguide) Fri 11-Apr-14 17:41:43
Print Post

Re: 8.1 & Thunderbird


[re: johnjburness] [link to this post]
 
Just sounds to me like your program access defaults and/or file type extensions (the system specific ones or browser specific) need changing or correcting. As per batboy, which browser?

Zen 8000 Pro


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User BatBoy
(legend) Fri 11-Apr-14 17:43:11
Print Post

Re: 8.1 & Thunderbird


[re: Pipexer] [link to this post]
 
Possibly? http://www.eightforums.com/browsers-mail/14277-mailt...


______________________________________________________________________________________False_Authority_Syndrome__________________
Standard User johnjburness
(eat-sleep-adslguide) Fri 11-Apr-14 17:50:14
Print Post

Re: 8.1 & Thunderbird


[re: BatBoy] [link to this post]
 
Ta!

That's sorted it!

Never had that problem before, on any other incarnations of Windows, as Thunderbird has always requested should it be set as default (on initial install) & once confirmed have not had problems!

Regards,
John
  Print Thread

Jump to