User comments on ISPs
  >> Zen Internet


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread
Standard User Banger
(eat-sleep-adslguide) Fri 07-Oct-11 21:27:53
Print Post

Slow Browsing.


[link to this post]
 
Getting lots of "waiting for site" messages on my browser tonight except for this one. In fact nearly all sites but this one. Anyone else?

Tim
ZeN & freenetname
recapped ST546v6 on 8 Meg Active
Check my bad boy speeds out on ZeN
Standard User Banger
(eat-sleep-adslguide) Fri 07-Oct-11 21:36:30
Print Post

Re: Slow Browsing.


[re: Banger] [link to this post]
 
Now getting "connection was reset" on a few sites bar this one. US Link Maintenance, nothing on status.

Tim
ZeN & freenetname
recapped ST546v6 on 8 Meg Active
Check my bad boy speeds out on ZeN
Standard User Pipexer
(eat-sleep-adslguide) Fri 07-Oct-11 21:56:14
Print Post

Re: Slow Browsing.


[re: Banger] [link to this post]
 
Not getting anything here, will report if I notice otherwise!

______________
Zen 8000 Active


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Banger
(eat-sleep-adslguide) Fri 07-Oct-11 22:03:23
Print Post

Re: Slow Browsing.


[re: Pipexer] [link to this post]
 
Thanks. Speedtest.net and Pingtest look normal, no packet loss and low jitter. Strange.

Tim
ZeN & freenetname
recapped ST546v6 on 8 Meg Active
Check my bad boy speeds out on ZeN
Standard User minglong
(member) Fri 07-Oct-11 22:26:11
Print Post

Re: Slow Browsing.


[re: Banger] [link to this post]
 
Same here. Seems to be a little sporadic though and it looks like only for sites outside of Europe (at least in the limited sites I've tried to browse thus far).
Standard User AndrewNi
(regular) Fri 07-Oct-11 22:30:00
Print Post

Re: Slow Browsing.


[re: Banger] [link to this post]
 
Same here as well this evening, our xbox 360 wouldn't connect to Live and some sites are timing out when attempting to connect, e.g. Yahoo seems intermittent, but BBC's site is fine.
Standard User Banger
(eat-sleep-adslguide) Fri 07-Oct-11 22:33:26
Print Post

Re: Slow Browsing.


[re: AndrewNi] [link to this post]
 
Yup this is what I'm seeing. Thanks.

Tim
ZeN & freenetname
recapped ST546v6 on 8 Meg Active
Check my bad boy speeds out on ZeN
Standard User techguy
(member) Fri 07-Oct-11 23:44:49
Print Post

Re: Slow Browsing.


[re: Banger] [link to this post]
 
All seems ok here.

Might be advisable to mail support with some traceroutes of sites you are unable to access or are slow loading so they can see the routes they are taking?

Virgin (ADSL) => Namesco => Newnet => O2 => Plusnet => Zen => Newnet => Zen Lite 8000
Note: I don't lay turf for anyone. astro or otherwise, all views and opinions expressed are my own based on experience.
Standard User techguy
(member) Fri 07-Oct-11 23:49:16
Print Post

Re: Slow Browsing.


[re: techguy] [link to this post]
 
For the record though Yahoo has been hit and miss for weeks but thats not just from my home Zen connection but also from the work one which is Cable and Wireless I think so I don't think its down to Zen.

Virgin (ADSL) => Namesco => Newnet => O2 => Plusnet => Zen => Newnet => Zen Lite 8000
Note: I don't lay turf for anyone. astro or otherwise, all views and opinions expressed are my own based on experience.
Standard User Banger
(eat-sleep-adslguide) Sat 08-Oct-11 01:21:24
Print Post

Re: Slow Browsing.


[re: techguy] [link to this post]
 
Seems ok now, will keep an eye on it.

Tim
ZeN & freenetname
recapped ST546v6 on 8 Meg Active
Check my bad boy speeds out on ZeN
Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread

Jump to