User comments on ISPs
  >> Zen Internet


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread
Standard User eviljonny
() Fri 27-Dec-13 00:28:37
Print Post

Customer portal not working?


[link to this post]
 
Is the customer portal working for anyone else? Specifically....I can log in but clicking on any section just redirects me back to the home.

So after I log in I am in "My Account", if I click "My Services" the my account page loads again, in fact no matter what I click on I just get the My Account page again.

Actually it seems "Change online sign in", "Change Password" and "Sign in history" work, but nothing else.

Edit: I should add I tried it in Chrome Version 31.0.1650.63 and Firefox 26.0

--
Time is an illusion, lunchtime doubly so.

BAFTA and Oscar winner!

Edited by eviljonny (Fri 27-Dec-13 00:31:21)

Standard User TrishaH
(experienced) Fri 27-Dec-13 01:29:40
Print Post

Re: Customer portal not working?


[re: eviljonny] [link to this post]
 
Same for me, seems to be a bit broken smile

Standard User professor973
(experienced) Fri 27-Dec-13 01:33:34
Print Post

Re: Customer portal not working?


[re: TrishaH] [link to this post]
 
Been up the creek for a couple of days here.

Zen Home Talk Plus - Freeola Family Broadband.
http://speedtest.net/result/2690543838.png


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Scottish_Pete
(member) Fri 27-Dec-13 02:33:14
Print Post

Re: Customer portal not working?


[re: eviljonny] [link to this post]
 
Was getting that problem a couple of days ago, but was working fine yesterday afternoon and just now when I tried.

Just have a problem in IE11 displaying the daily usage bar chart correctly, have to scroll down to see it in a narrow window.

Scottish_Pete

Zen Active connected to Local Exchange
TBB SPEED TEST
Billion 7700n Router STATS
Standard User jack8
(experienced) Fri 27-Dec-13 10:11:42
Print Post

Re: Customer portal not working?


[re: professor973] [link to this post]
 
Have the same problem been like it since at least Christmas Eve.

1664 the best year
ISP Representative kleeb
(isp) Fri 27-Dec-13 10:57:18
Print Post

Re: Customer portal not working?


[re: jack8] [link to this post]
 
Hi Everyone,

The issue with the Portal been logged with our Systems Developers, and we've added a Service Alert to our site that will be updated when more information is available: http://status.zensupport.co.uk/active/23/3298

If there was anything specific you needed help with Portal Wise, all of our Customer Facing Departments are open today, and our Technical Support team are open this weekend.

Sorry I can't give any timescales on it being fixed yet!

Kay-Leigh

The views posted here are entirely my own and by no way reflect those of the company I work for.
The above post has been made by an ISP REPRESENTATIVE (although not necessarily the ISP being discussed in the post).
Standard User ka71
(regular) Fri 27-Dec-13 11:01:38
Print Post

Re: Customer portal not working?


[re: Scottish_Pete] [link to this post]
 
In reply to a post by Scottish_Pete:
Just have a problem in IE11 displaying the daily usage bar chart correctly, have to scroll down to see it in a narrow window.

Same here.
ISP Representative kleeb
(isp) Fri 27-Dec-13 11:45:41
Print Post

Re: Customer portal not working?


[re: kleeb] [link to this post]
 
Hi again,

The Systems Development Team have confirmed that the problem with the Portal links not working should now be fixed. I tried this on my own Portal Account and the pages were now correctly loading for me too (they were not before).

Hopefully those of you who were stuck on the "My Account" page will now be able to load up the other sections (i.e. Usage / Services)

Thanks,

Kay-Leigh

The views posted here are entirely my own and by no way reflect those of the company I work for.
The above post has been made by an ISP REPRESENTATIVE (although not necessarily the ISP being discussed in the post).
Standard User professor973
(experienced) Fri 27-Dec-13 12:35:59
Print Post

Re: Customer portal not working?


[re: jack8] [link to this post]
 
Contacted Zen this morning. Usual prompt reply from Customer Services saying problem logged. Quickly fixed and quick response, even at holiday time, all for £11.22 rental - No Brainer for those pondering a jump to Zen.

Zen Home Talk Plus - Freeola Family Broadband.
http://speedtest.net/result/2690543838.png
Standard User TrishaH
(experienced) Fri 27-Dec-13 14:07:44
Print Post

Re: Customer portal not working?


[re: kleeb] [link to this post]
 
Great - thanks for the timely updates. The portal is working properly again smile

Like a couple of others have mentioned, I also get the shallow daily usage window that needs to be scrolled down (IE11).
It could be an IE11 glitch as I've only been using it around a month & didn't notice this happening before when using IE9.

Pages in this thread: 1 | 2 | (show all)   Print Thread

Jump to