User comments on ISPs
  >> IDNet


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | [11] | 12 | (show all)   Print Thread
Standard User jaydub
(fountain of knowledge) Tue 17-Dec-19 08:04:05
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: beefcakechipz] [link to this post]
 
Looking good here.

No packet loss since ~ 14:45 yesterday.
Standard User GonePostal
(committed) Tue 17-Dec-19 09:54:24
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: jaydub] [link to this post]
 
Couple of blips on IPV6 between 14:00 and 18:00 yesterday but a clean bill of health on both IPV4 and IPV6 since then.

Fingers crossed.
ISP Representative simon_idnet
(isp) Tue 17-Dec-19 09:58:47
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: jaydub] [link to this post]
 
Apologies for the length of time it took to get this resolved. It was a tricky issue to track down because it only effected some customers. It turned out to be a configuration fault on some equipment upstream of us, within the network of one of our suppliers. This has now been corrected and the issue resolved.
The above post has been made by an ISP REPRESENTATIVE (although not necessarily the ISP being discussed in the post).


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User tomp
(learned) Tue 17-Dec-19 10:27:14
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: simon_idnet] [link to this post]
 
Thanks Simon.

Do you know why it affected lines on both BTW and Zen backhaul?
Standard User billford
(elder) Tue 17-Dec-19 10:28:07
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: simon_idnet] [link to this post]
 
Thank you Simon, red never has been one of my favourite colours tongue

Bill
Standard User mrkevlh
(newbie) Tue 17-Dec-19 10:48:54
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: simon_idnet] [link to this post]
 
All looks good from my end now. No more red spikes. laugh
Standard User Andrue
(eat-sleep-adslguide) Tue 17-Dec-19 12:16:55
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: simon_idnet] [link to this post]
 
In reply to a post by simon_idnet:
Apologies for the length of time it took to get this resolved. It was a tricky issue to track down because it only effected some customers. It turned out to be a configuration fault on some equipment upstream of us, within the network of one of our suppliers. This has now been corrected and the issue resolved.
Yes, it's looking good for me now as well.

---
Andrue Cope
Brackley, UK
Standard User beefcakechipz
(regular) Tue 17-Dec-19 15:24:23
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: Andrue] [link to this post]
 
Thanks for info simon todays bqm is looking much better

My Broadband Ping
Standard User jaydub
(fountain of knowledge) Tue 17-Dec-19 22:06:00
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: simon_idnet] [link to this post]
 
Always good when the MD takes time to respond. Thanks, Simon.

I'm struggling to see any red spikes on my BQM today.

The resolution would only appaer to affect BTw customers though if Simon is correct, unless they have an upstraem supplier between them and the backhaul supplier, which seems unlikely.
Standard User GonePostal
(committed) Sat 21-Dec-19 09:20:28
Print Post

Re: Packet Loss Still Happening With IDnet


[re: GonePostal] [link to this post]
 
Since 19:00 yesterday things have gone mental here and both IPV4 and IPV6 BQMs are showing massive numbers of red spikes (much more often and of greater amplitude than during the recent events).

Anyone else seeing the same?
Pages in this thread: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | [11] | 12 | (show all)   Print Thread

Jump to