Technical Discussion
  >> Home Networking, Internet Connection Sharing, etc.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | [2] | >> (show all)   Print Thread
Anonymous
(Unregistered)Tue 08-Feb-11 17:51:40
Print Post

Re: Router Homepage Access Issues


[re: noinchki] [link to this post]
 
I have exactly the same issue.

I work in IT and am convinced this is home hub related. Just to be clear, it cant be McAfee since I am using a Mac and dont have that type of AV on the machine.

The issue affects all my PC's and Mac's, it affects me if wired or wireless and i am using DHCP and static addressing.
I have tried different browsers with no improvement.

But hey .... soft reboot the router (or factory reset) and it works .... for a while then goes back to service unavailable.

I think there was a router software patch recently which has caused this.

When you do finally connect check when the router was last updated.


Good Luck
Standard User shtu
(experienced) Fri 11-Feb-11 14:02:53
Print Post

Re: Router Homepage Access Issues


[re: Scottyboy99] [link to this post]
 
I've seen this.

Nothing to do with Mcafee - I wouldn't have it in the house f you paid me.

Generally, it comes back to life of it's own accord some time later - my guess it's the router's internal webserver that hasn't started correctly, and that there's some sort of watchdog service that restarts it later.

As it has no effect at all on the internet connection, BBT service, etc., I've learned to ignore it.
Standard User prlzx
(committed) Fri 11-Feb-11 14:18:40
Print Post

Re: Router Homepage Access Issues


[re: Scottyboy99] [link to this post]
 
Boot the laptop from a live CD - almost anything sound that will connect to the internet will do.
Ubuntu Desktop or Netbook would do it, there are plenty of choices.

If the problem still happens when using a live CD you know it's not an O/S or software issue on the laptop.



prompt $P - Invalid drive specification - Abort, Retry, Fail? $G
prlzx on n e w n e t Max ADSL


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Anonymous
(Unregistered)Wed 16-Mar-11 23:16:42
Print Post

Re: Router Homepage Access Issues


[re: Scottyboy99] [link to this post]
 
I have come across this issue many times. I only run AVG Free, together with Spywareblaster, Malewarebytes and SuperAntiSpyware, so would agree that McAfee is not your problem.

I tried tonight to log in to the Hub Manager and had this message, 20 minutes later trying again with no reset Hey Presto login is just dandy.

Methinks BT are just playing with our minds
Pages in this thread: 1 | [2] | >> (show all)   Print Thread

Jump to