User comments on ISPs
  >> Vodafone


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | [2] | (show all)   Print Thread
Standard User Andrue
(eat-sleep-adslguide) Sun 05-Apr-20 19:24:55
Print Post

Re: New VF Gigabit connection - strange connection issues.


[re: Jim_AFCB] [link to this post]
 
Are the machines still configured to use your previous gateway? I ran into problems when I changed my router a few months ago and the router address changed from .254 to .1. It caused all sorts of random errors until I refreshed connections. My server which has a fixed IP address was the most affected. IPv6 was unaffected which confused me for quite a while.

---
Andrue Cope
Brackley, UK

Edited by Andrue (Sun 05-Apr-20 19:26:16)

Standard User epyon
(fountain of knowledge) Mon 06-Apr-20 09:29:18
Print Post

Re: New VF Gigabit connection - strange connection issues.


[re: Jim_AFCB] [link to this post]
 
Interesting

thanks for the follow up.

Standard User Jim_AFCB
(regular) Mon 06-Apr-20 14:42:50
Print Post

Re: New VF Gigabit connection - strange connection issues.


[re: Andrue] [link to this post]
 
In reply to a post by Andrue:
Are the machines still configured to use your previous gateway? I ran into problems when I changed my router a few months ago and the router address changed from .254 to .1. It caused all sorts of random errors until I refreshed connections. My server which has a fixed IP address was the most affected. IPv6 was unaffected which confused me for quite a while.


No, it wasn't that. I pretty much knew my local network was fine. Turned out to be content settings chez Vodafone.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Pages in this thread: 1 | [2] | (show all)   Print Thread

Jump to