Technical Discussion
  >> Windows Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | 2 | 3 | >> (show all)   Print Thread
Standard User time2die
(knowledge is power) Tue 12-Apr-11 17:42:26
Print Post

Another issue...


[link to this post]
 
Anyone tell me why this site http://www.zedge.net/ is the only site i can not seem to connect to with errors of Internet Explorer cannot display the webpage.

Can someone test this and explain why i can not open this website please,been using it for years and now its about the only site i can not seem to connect to.
Standard User RSTSGeek
(regular) Tue 12-Apr-11 17:52:53
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
Sorry - Can't reach it either. Maybe it's genuinely "gone"

Has this just started today, or been like it for a while ?

- Alex
Moderator billford
(moderator) Tue 12-Apr-11 17:56:16
Print Post

Re: Another issue...


[re: RSTSGeek] [link to this post]
 
In reply to a post by RSTSGeek:
Maybe it's genuinely "gone"
Loads immediately for me... Opera on a Mac.

eta- a ballon at the top of the page says "78,386 users online"...

~~~~~~~~~~~~
Bill

[email protected] ________________________Planes and Cars and ...________________________BQM

Edited by billford (Tue 12-Apr-11 17:58:34)

The author of the above post is a thinkbroadband moderator but it does not constitute an official statement on behalf of thinkbroadband.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User RSTSGeek
(regular) Tue 12-Apr-11 17:57:39
Print Post

Re: Another issue...


[re: billford] [link to this post]
 
Hmmmm....
Standard User djfunkdup
(committed) Tue 12-Apr-11 18:05:31
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
loads fine here.....opera on windows xp

Standard User Nick_Russell
(experienced) Tue 12-Apr-11 18:13:22
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
Try this...

Is it just me

Seems to be OK.

Nick

Plusnet Plusnet Pro 21CN Netgear DGND3300v2 router
Windows XP Pro SP3
Standard User RSTSGeek
(regular) Tue 12-Apr-11 18:33:27
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
Firefox can't access the site either...

- Alex
Standard User john2007
(legend) Tue 12-Apr-11 18:36:12
Print Post

Re: Another issue...


[re: RSTSGeek] [link to this post]
 
Works ok for me using Iceweasel (Firefox to you).
Standard User cheshire_man
(fountain of knowledge) Tue 12-Apr-11 18:39:50
Print Post

Re: Another issue...


[re: RSTSGeek] [link to this post]
 
Works fine in Firefox 3.6.16 on XP for me

Tony
Standard User RSTSGeek
(regular) Tue 12-Apr-11 18:50:52
Print Post

Re: Another issue...


[re: cheshire_man] [link to this post]
 
Sorry -

Mine was an old program shortcut to Version 2.0.0.14

( Note to self - "Must keep up to date !!" )

- Alex
Anonymous
(Unregistered)Tue 12-Apr-11 19:22:27
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
zedgenet.jpg working for me using IE7 win xpsp3
Standard User RSTSGeek
(regular) Tue 12-Apr-11 19:32:28
Print Post

Re: Another issue...


[re: cheshire_man] [link to this post]
 
Just tried Google through Firefox 4.0 and got the following result :-

Server not found

Firefox can't find the server at www.zedge.net.

Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
www.example.com
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.


The cached result can, however, find the site.

- Alex
Standard User camieabz
(legend) Tue 12-Apr-11 19:39:14
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
Work with FF 3.6, Chrome, IE9, Opera, and Safari. All on Vista.

~~~~~~~~~~



© Camieabz 2002-2011 - All rights and lefts reserved.

report this link
Standard User john2007
(legend) Tue 12-Apr-11 20:07:05
Print Post

Re: Another issue...


[re: RSTSGeek] [link to this post]
 
When some can access a site and others can't it's quite likely to be ISP/routing/DNS related.
Standard User time2die
(knowledge is power) Tue 12-Apr-11 23:44:35
Print Post

Re: Another issue...


[re: john2007] [link to this post]
 
In reply to a post by john2007:
When some can access a site and others can't it's quite likely to be ISP/routing/DNS related.


So what is the solution and why after years of using this site i now can not access it,its great for my iPhone and ring tones and stuff.
Standard User camieabz
(legend) Tue 12-Apr-11 23:47:18
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
Can you ping/trace the site?

~~~~~~~~~~



© Camieabz 2002-2011 - All rights and lefts reserved.

report this link
Standard User time2die
(knowledge is power) Tue 12-Apr-11 23:50:45
Print Post

Re: Another issue...


[re: camieabz] [link to this post]
 
How do i do that ?.........Sorry i am not all up on the technical side of things .
Standard User camieabz
(legend) Wed 13-Apr-11 00:43:27
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
Click 'Start' and in the search box just above the start button, type:

command

At the top of the search screen you'll see a line which says 'command prompt'. Click it and it opens a Dos window.

Once there type:

ping www.zedge.net


Here's a copy of my ping:

>ping www.zedge.net

Pinging zedge.net [74.54.84.200] with 32 bytes of data:
Reply from 74.54.84.200: bytes=32 time=133ms TTL=46
Reply from 74.54.84.200: bytes=32 time=133ms TTL=46
Reply from 74.54.84.200: bytes=32 time=133ms TTL=46
Reply from 74.54.84.200: bytes=32 time=133ms TTL=46

Ping statistics for 74.54.84.200:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 133ms, Maximum = 133ms, Average = 133ms



If your system can't see it you should get something other than:

Reply from 74.54.84.200: bytes=32 time=133ms TTL=46


Probably something like:

Reply from 74.54.84.200: Destination host unreachable.


When you're done, type 'exit' to close the command window.

~~~~~~~~~~



© Camieabz 2002-2011 - All rights and lefts reserved.

report this link
Standard User time2die
(knowledge is power) Wed 13-Apr-11 09:35:34
Print Post

Re: Another issue...


[re: camieabz] [link to this post]
 
Cheers matey.

Said could not find host have i spelt it correctly,can not even work out how i copy it over and how to show you.

Thought it was control and c or something then control and p,will ring up ISP this morning because something is not right.

Let you know Camie.

Edited by time2die (Wed 13-Apr-11 10:42:49)

Standard User time2die
(knowledge is power) Wed 13-Apr-11 10:42:05
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
Been onto my isp and he informed me there is no problems there end and he connected to the site no problems,they are suggesting that the site has blocked my IP address or something to which i replied why would they do that ......Its only a place where you can download ring tones for your iphone.

I only use the site because of the Apple security and the fact that you can not just put mp3 on the iphone as ring tones.

What this site does is convert them and makes it easier and has a vast choice of stuff.
Standard User john2007
(legend) Wed 13-Apr-11 12:48:10
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
You should be able to highlight text (to cut and paste) by left clicking at the start of the text, then hold the left button down and drag to highlight text. Release the left button and press control C to copy the text to the paste buffer. When you want to copy the text press left click where you want the text to be and then press control V.
Standard User camieabz
(legend) Wed 13-Apr-11 13:02:59
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
That was my reasoning for the ping. I wondered if you had been blocked.

For copying and pasting DOS, right click in the text are, select all, then press enter. Then paste as normal, removing anything particular to you.

~~~~~~~~~~



© Camieabz 2002-2011 - All rights and lefts reserved.

report this link
Standard User XRaySpeX
(knowledge is power) Wed 13-Apr-11 14:25:47
Print Post

Re: Another issue...


[re: john2007] [link to this post]
 
Doesn't work on a DOS Command window. You need to do a right-click Mark 1st, then ENTER.

1999: Freeserve 48K Dial-Up => 2005: Wanadoo 1 Meg BB => 2007: Orange 2 Meg BB => 2008: Orange 8 Meg LLU BB => 2010: Orange 19 Meg Tweaked / 16 Meg Untweaked LLU BB
Standard User john2007
(legend) Wed 13-Apr-11 14:46:21
Print Post

Re: Another issue...


[re: XRaySpeX] [link to this post]
 
My bad, I rarely use Windows.
Standard User time2die
(knowledge is power) Fri 15-Apr-11 11:05:55
Print Post

Re: Another issue...


[re: RSTSGeek] [link to this post]
 
Now seems to be loading after spending a few days on and off trying to work out why,someone suggested downloading and installing a program called Hostxpert then running it and clicking on the option to Restore MS host File.

After doing this i clicked on the Zedge link and it loaded..........Don't ask me what this program does but the fact of the matter is i can now view the website.
Standard User RSTSGeek
(regular) Fri 15-Apr-11 11:55:16
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
I tried again the day following your original post and had no problem
connecting with the site. The only thing that had changed was my
WAN IP address (I reboot my router occasionally to refresh the sync).

- Alex
Standard User philippercival
(member) Fri 15-Apr-11 17:26:55
Print Post

Re: Another issue...


[re: time2die] [link to this post]
 
No idea what Host expert does, but some other programs in order to protect you do modify the host file, so that certain sites just point at your own machine. Normally it only does this for malicious sites. If you are running such a programme and somebody reported the site as bad, then that may be the cause.
Pages in this thread: 1 | 2 | 3 | >> (show all)   Print Thread

Jump to