Technical Discussion
  >> Windows Issues


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


Pages in this thread: 1 | [2] | >> (show all)   Print Thread
Standard User JimKirk363
(fountain of knowledge) Tue 03-Jan-12 12:26:29
Print Post

Re: Action Centre Flagging a Non Existant Problem


[re: Pipexer] [link to this post]
 
on a rare occasion they will detect the odd one or two things mainly cookies.

Athlon 64 6000+ AM2 X2, ASUS M2N-SLI Deluxe 570 NForce Mainboard, 4GB DDR 2 XMS2 800Mhz Cosair Ram, 6054.81GB Hard Disk Space, 1GB ATI 4670 HD PCI-E 16x Graphics, 850watt PSU.

Ex AOL Dialup 56k Customer....
Ex Freedom2Surf 512k and Ex Eclipse Internet 2mb Customer.

Virgin Media 50mb Cable

Virgin Media R EVIL!!!
http://www.speedtest.net/result/932560190.png
Standard User jchamier
(knowledge is power) Sat 07-Jan-12 18:39:06
Print Post

Re: Action Centre Flagging a Non Existant Problem


[re: GeoffB] [link to this post]
 
In reply to a post by GeoffB:
My Action Center warns me about once a week that McAffee is turned off when it clearly isn't. Just a buggy feature, I fear.


McAfee is fundamentally buggy. smile

James - be* pro - on THFB - sync about 17.2mbps - BQM
Standard User Pipexer
(eat-sleep-adslguide) Sat 07-Jan-12 18:53:58
Print Post

Re: Action Centre Flagging a Non Existant Problem


[re: jchamier] [link to this post]
 
Precisely, a fault of McAfee not Microsoft.

______________
Zen 8000 Active


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Pages in this thread: 1 | [2] | >> (show all)   Print Thread

Jump to