User comments on ISPs
  >> IDNet


Register (or login) on our website and you will not see this ad.


  Print Thread
Standard User Andrue
(eat-sleep-adslguide) Fri 10-Apr-20 21:30:20
Print Post

Dropped sessions.


[link to this post]
 
Doesn't look like anyone else is seeing this but I've effectively lost my internet. Looking at my router it keeps establishing a PPP session (IPv6 'n all) then the remote end terminates the session. Each session is lasting about a second.

The DSL light on my aging HG612 seems rock steady so I don't think it's a line fault.

I've notified support and someone should be able to look into it further tomorrow. It's a new one on me frown

---
Andrue Cope
Brackley, UK
Standard User GonePostal
(committed) Fri 10-Apr-20 21:47:32
Print Post

Re: Dropped sessions.


[re: Andrue] [link to this post]
 
No apparent effect on performance but since about 20:00 my BQM has started to look just like yesterday's rocky road.
Standard User GonePostal
(committed) Sat 11-Apr-20 00:39:15
Print Post

Re: Dropped sessions.


[re: GonePostal] [link to this post]
 
Settled down again about 22:30.


Register (or login) on our website and you will not see this ad.

Standard User Roksan
(regular) Sat 11-Apr-20 02:41:37
Print Post

Re: Dropped sessions.


[re: GonePostal] [link to this post]
 
Not on IDNET but after 18 months on Pulse 8 I had the first issue today, disconnection very slow throughput issue seemed to solve itself before midnight - Pulse 8 use TTB - Of course I tried other routers etc, as it seemed I was the only person with a problem. All OK Now.

ISP ~ Pulse 8

Previous ISPís ~ CompuServe ~ AOL ~ Force9 ~ RedHotAnt ~ Freeserve ~ Virgin ~ BT ~ Zen ~ Demon ~ VM ~ Origin BB ~ IDnet
Standard User Andrue
(eat-sleep-adslguide) Sat 11-Apr-20 07:40:31
Print Post

Re: Dropped sessions.


[re: GonePostal] [link to this post]
 
In reply to a post by GonePostal:
Settled down again about 22:30.
Mine cleared up a bit later, after I'd gone to bed.

https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/...

My biggest concern was a DSL problem but there was no evidence of that on the modem (an old HG612) and this morning's speed test shows now signs of a massive DLM intervention:

My Broadband Speed Test

My guess would be a failing server at their end and/or temporary capacity issues. For some reason it manifested for me as being kicked off as soon as I logged on.

---
Andrue Cope
Brackley, UK

Edited by Andrue (Sat 11-Apr-20 07:41:50)

  Print Thread

Jump to